sam mówisz żebym pisał normalne posty żebyś miał jakiekolwiek podstawy do odbanowania mnie
problem w tym że takowe piszę ale i tak i tak je kasujesz
post był z życzeniami świątecznymi ale i tak usuniesz
z drugiej strony jeżeli ktoś chce być wytrwały i nie grać u bukmachera niech uświadomi sobie, że ogranie bukmachera grając taśmy bądź pewniaki nie jest możliwe ze względu na nieopłacalną marżę
ewentualnie umysł i intuicja betowca oraz BKSa bo w nich widzę potencjał jest w stanie to osiągnąć
dlatego należy kombinować w tej dziedzinie jak Stefan i mieć "informacje" do danego meczu i niekoniecznie chodzi tu tylko o spadki kursów (o nie czasem też oczywiście, lecz tutaj jak się skutecznie zaobserwuje to można zobaczyć) w jaki sposób to już pisałem ale usunięto oczywiście jak i me typy po kursie 4.50 które jak w masło weszły a mogły większe gdybym je podawał lecz jak się ma limit na 2h a mecz trwa 90 minut to sorawa
więc jak sobie kto chce można mnie mieć za psychola ale to ja wychodzę na plus u bukmachera rozumiem Waszą złość i frustrację z tego tytułu że ktoś wychodzi na plus a nie akurat Wy ale jak kto chce już po raz 1000 podaję Wam pomocną dłoń ale sami nie chcecie więc ja do wygrywania nie będę nikogo zmuszał
Lechia - Piast Stokowiec przed reprezentacją, Fornalik po czyli Lechia wygrywa i bts nie wykluczony oraz over 3,5 możliwy. Czyli na chłopski rozum po litru na ryj pod karkówkę z grilla