Pasy i Lechia to pewniaczki na dzisiaj
na overy i btsy czasowy ban
czytalem ja
hokejowe także do gry. Może wygrają, może przegrają jak to w hokeju sporo przypadku, ale kurs to absurd. Personalnie Craxa miażdży Tychy.
A Wdowczyk podobno prawda, nie mam o nim zdania, więc nie krytykuje. Wcześniej zdawało mi się że potrafił coś tam wyciskać ze swoich ekip.
Jednak chyba potrzebny byłby ktoś w stylu Ojrzyńskiego, który nie spierdoli przygotowań, zrobi drużynę drwali i oraczy boisk wygrywających 1-0 w stylu żadnym. Kadra jest naprawdę mocna, latem będzie puszczone pewnie parę dobrych zer na transfery. W następnym sezonie szykuje się jeszcze bardziej rozbita liga, prawie każdy z mega problemami, 100lecie, jakbyśmy nie mieli okazji grać w pucharach to w ogóle idealna droga do zdobycia w końcu tego czego trzeba.
Ale to tylko marzenia, na dziś Jaga ma 2 mecze do co by nie było - mega sukcesu. Rywali mamy śmiesznych na drodze od początku, ale to bez znaczenia będzie po zdobyciu Pucharu, nikt o tym nie będzie pamiętał, tak samo jak o stylu Lechii jeśli dziabnie MP (chociaż naprawdę w to nie wierzę, w rundzie finałowej mogą się zacząć dla nich schody, chociaż o tych schodach mówi się od początku ich liderowania, zobaczymy)