co to za kwit po fakcie
lista Biczyk
Kwit jest Kwit !
Pokazywałem wcześniej w maxikombi
oni Kroos pojawił się wczoraj na konferencji prasowej przed dzisiejszym meczem eliminacji do EURO z Holandią. Niemiec wypowiedział się między innymi na temat sezonu Realu Madryt oraz ostatniej krytyki ze strony Bernda Schustera, który po przegranym pucharowym Klasyku stwierdził, że pomocnik stał się traktorem z silnikiem diesla.
– Nikt w świecie piłki nie podważa mojego stylu gry, a ja sam czuję się dobrze. Gdy patrzę na ten sezon z Realem, to prawda, że były w nim blaski i cienie. Pewnie było więcej cieni niż jesteśmy do tego przyzwyczajeni, ale po trzech poprzednich latach to coś absolutnie normalnego. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Teraz trzeba dalej pracować i patrzeć przed siebie.
– Schuster? Nigdy nie miałem niczego przeciwko konstruktywnej krytyce i stwierdzenia, że coś robione jest źle. W jego słowach nie było jednak żadnej zawartości merytorycznej. W ostatnich latach nie zmieniłem stylu gry. Nigdy nie byłem typem zawodnika z 28 odbiorami i 100 sprintami przez 90 minut meczu. Jeśli nie gram dobrze, pierwszy o tym mówię i nie mam z tym żadnego problemu. On skrytykował mnie za to, że nic nie robiłem i że tylko biegałem jak traktor w dieslu, a w tamtym meczu miałem najwięcej kontaktów z piłką. To nie była krytyka, a jakiś nonsens! Dlatego mnie to nie obchodzi.