kurwa nakręcacie tego psychola bo z nim wchodzicie w polemikę jak jego posty będą tutaj bez odzewu to zwinie ogon i zniknie albo będzie tylko czytał zza firany
teraz tak do 30 minuty bez gola i kazda kochanka sie nachapie a my razem z nimi
Stefan może to będzie infantylne pytanie ale jak układać takie spotkanie i mieć z niego na futro z gronostajów to nie lepiej ustawić że Pisek wygra kurs dużo lepszy
kurna myślałem że skończyło się 0-1 a teraz widzę że 2-1 Stefan chyba jednak moja powyższa sugestia okazała się trafna przy 0-1 na ten Pisek był kurs na live około 20 więc zapewne dzisiaj sprzedaż futer w Czechach wzrośnie
teraz tak do 30 minuty bez gola i kazda kochanka sie nachapie a my razem z nimi
Stefan może to będzie infantylne pytanie ale jak układać takie spotkanie i mieć z niego na futro z gronostajów to nie lepiej ustawić że Pisek wygra kurs dużo lepszy
kurna myślałem że skończyło się 0-1 a teraz widzę że 2-1 Stefan chyba jednak moja powyższa sugestia okazała się trafna przy 0-1 na ten Pisek był kurs na live około 20 więc zapewne dzisiaj sprzedaż futer w Czechach wzrośnie
ja tam widziałem 0-3 w 88 minucie i wyrąbało z bet ten mecz chyba ze mam cos z oczami tosorry