Kilka "niusow" z Rzymu;-)
To co proponuja bukmacherzy w przypadku Romy na jutro to nieporozumienie,
czysta jedynka z takim kursem to marnosc nad marnosciami,
goscie z wyspy nie zamierzaja prosic o najnizszy wymiar kary tylko przyjezdzaja po 3 punkty i nie sa to bunczuczne zapowiedzi, w mojej ocenie sa do tego zdolni,
kwestia jak podejda do tego rzymianie.
Kursy na czysta 2 powyzej 10 to spory uklon bukmacherow w strone gospodarzy bo wg mnie nie odzwierciedla to realnych szans obu druzyn w tym meczu.
Napedzili oni strachu Palermo gdzie rywale u siebie musieli strzelic az 5 bramek zeby wygrac bo goscie ani na chwile nie odpuszczali checi wywiezienia dobrego wyniku.
Inter musial sie sporo natrudzic zeby wygrac, jedynie Fiorentina poradzila sobie z Catania dosc wyraznie choc wynik jest dosc mylacy.
Catania w Rzymie jeszcze nie wygrala, dwa razy wywiezli remis ogolnie wszystko wskazuje przeciw gosciom lecz to tylko pilka i przy bardzo ofensywnie grajacej druzynie gosci jest spora szansa na niespodzianke,
goscie zagraja prawdopodobnie 3 napastnikami to juz sugeruje over lecz kursy znow mamy marniutkie,
ja wybralem sobie:
As Roma - Catania Calcio +1.5 2 1.90 As Roma - Catania Calcio DNB 2 3,60 Stawki bardzo delikatnie, wiecej tutaj przeczucia niz logiki i konkretnych powodow ale tak wlasnie zagram
Warto dodac ze Roma potrafi sie zmobilizowac na wielkich rywali, a potrafi zagrac "piach" z tymi mniej docenianymi.
przypuszczalne sklady:
ROMA (1-4-2-3-1): [32]Doni [77]Cassetti, [5]Mexes, [13]Chivu, [28]Rosi [16]DeRossi, [7]Pizarro [11]Taddei, [20]Perrotta, [30]Mancini [10]Totti.
Trener: Luciano Spalletti.
CATANIA (1-4-3-3): [1]Pantanelli [2]Sardo, [6]Stovini, [4]Sottil, [7]Vargas [17]Baiocco, [8]Edusei, [26]Caserta [24]Spinesi, [10]Mascara, [9]Corona.
Trener: Pasquale Marino.
Arbiter:
główny: Oscar Girardi (San Doná di Piave),