POdbrezowa wygra ten spektakl i bedzie over 3,5 czyli minimum 3-1 sie szykuje, teraz trwa czas dla kochanek, laduja kase pod futra, to bedzie fantastyczny mecz z doskonala gra aktorska zawodnikow i sedziow
sensei co Ty w jakies trudne sprawy sie bawisz w czasie ustawionego spotkania, korzystaj, baw sie, delektuj, szkoda ze tego nie mozna ogladac, ale to wszystko dzieje sie na naszych oczach, zaczynajmy juz ta 2 polowe, szkoda ze warrena nie ma
sensei co Ty w jakies trudne sprawy sie bawisz w czasie ustawionego spotkania, korzystaj, baw sie, delektuj, szkoda ze tego nie mozna ogladac, ale to wszystko dzieje sie na naszych oczach, zaczynajmy juz ta 2 polowe, szkoda ze warrena nie ma
ja się delektuję i bardzo dziękuję oby tylko strzelili ale widziałem kursy prematch to z over 3.5 pospadało z 2.50 na 2.20 czyli chyba nie aż tak sporo? dopiero na live spadło konkretnie
sensei litosci, mi w tej chwili jets zal bukmacherow ktore jeszcze maja kursy na to show otwarte, ale widac masz konto u dobrego buka i sie zorientował
ale chcialbym inna kwestie poruszyc, zwroccie uwage na zawodnikow dubnicy, ktorzy po 7 minucie nie maja latwo bo czasami nawet oddajac jakos przypadkiem strzal mozna zdobyc gola, jakis rykoszet, oczywiscie sedzia by nie uznal wtedy
wielka szkoda ze nie mozna tego ogladac, tak z ciekawosci jak ci aktorzy z dubcniy sie zachowuja