Jeżeli ktoś chce skorzystać jeszcze z 50% lokaty to polecam grać na Tunezję w ręczną
kto wystawił Austrię na faworytów w tym meczu zielonego pojęcia nie mam
chyba nie muszę mówić, iż skorzystałem prematch bo ten kto zarabia w tej branży wiedział o tym doskonale
i tak zupełnie za free, bez abonamentu??
Dzięki łaskawco!!
jakiego abonamentu?
widać po awatarze że gołodupiec przez bukmacherkę
Wezme Tunezja / Austria remis za 10 zl
mniej tatry wypije
podejście się nie zmienia
po co ja Wam daję typy skoro i tak każdy słucha tylko siebie
rozum za materią owładnął Was całkowicie zero ingerencji duchowej
szkoda że u mnie nie obstawiacie nawet oferowałbym wam większe kursy i dzielił się z Rafałem oraz na cele charytatywne ale nie będę tego organizował bo regulamin temu zabrania
ale Rafał może Ty coś zorganizuj takiego żeby u Ciebie obstawiali i dla mnie jakiś % bo ja nie chcę tutaj na Twoim forum proponować jakiegoś biznesu znowu żeby nie było że tu proponuję jakieś biznesy tylko to jest mój pomysł i nic więcej
a przynajmniej byłby pożytek z tego wszystkiego
po co wspierać jakieś lichwiarskie firmy skoro możecie bliźniego swego i jeszcze byłyby mniejsze przegrane a większe kursy w dodatku byłby przelew na pomoc charytatywną
nawet mogę miesięczne sprawozdania robić co do grosika kto ile postawił
ewentualnie inny użytkownik niech to uczyni jakiś najbardziej najuczciwszy byłby pożytek obópólny po co wspierać zagraniczne firmy skoro możemy siebie i tym którzy są w takiej potrzebie
tak AKO zaoferuje się większe o 5% niż te co na b365 no i jakiś tam minimum 10% z miesięcznego minusa się zwróci na koniec miesiąca o ile będzie z czego pokryć plusy i w ten sposób się zachęci ludzi do gry przez co będzie każdy grał
Rafał pomyśl bo to jest myśl
mnie to tam pieniądze nie interesują ja mogę być milionerem w 2 lata ale po co? i tak niedługo każdy co ma przepracować na Ziemi z poprzednich inkarnacji to przepracuje i wróci na poziom duchowy