Beneq zakładaj to nowe forum i wypierdalaj
Specjalisto od SQL
Czy ty zawsze musisz twierdzić że jesteś najlepszy?
Typy najlepsze
TV najlepszy
Programista też najlepszy
Tylko niestety pierdolnięty
Czcigodny Warrenie
Problem jest w tym, że nie mogę znaleźć tego stwierdzenia. Po pierwsze nie rozumiem dlaczego na tym forum funkcjonuje stwierdzenie, iż wszystko jest za darmo? NIKT za darmo nie zrobi czegoś takiego. Nie wiem w co kto wierzy, ale to od razu radzę wybić z głowy. Chyba, że ktoś siedzi cały dzień i nie pracuje no i z tutoriala uda się zrobić biorąc pod uwagę fakt, iż trzeba się dokształcać. U mnie czas to niestety pieniądz, zajmuję się tym zawodowo poza pracą. I napisz mi jeszcze gdzie ja napisałem, że jestem najlepszym programistą? Pytałem tylko o podstawy podstaw, które być może nie przydadzą się ale jeżeli coś zrobić to z jajem. Czasy HTMLa skończyły się, a mecz.pl wyjątkowo z tego korzysta dalej. Lecz to nie moja sprawa. Przedkładam swą propozycję co nie wiem czy jest słuszne z regulaminem, ale jeżeli Pacyfek na forum ogłasza, że chce zakładać konkurencyjne forum tak ja stwierdziłem, że nie złamię regulaminu swą propozycją. Tym bardziej, że i tak nikłe są szanse na to że otrzymam takie zlecenie albo być może się nim zajmę. Za 2 projekty w miesiącu zarabiam 4000zł a pracuję maksymalnie 1-2 dni i to na ogromnym leniu. Minimalnie minuty. Biorę projekty do których mam już niemal wszystko gotowe, a muszę tylko zrobić korekcyjne zmiany. Na programowaniu jest ogromny popyt, firmy są teraz tak masakrycznie zdesperowane, że biorą na juniora programistę żeby mógł pracować zdalnie...
A mógłbym zarabiać więcej, ale po co? Serio, pieniądze się nudzą. Najszczęśliwiej mi się żyje bez nich, dlatego często uczestniczę w zbiórkach na cele charytatywne.
Co do typów – to jest dla mnie analityka.
Podawałem wielokrotnie przepis na udane typowanie – nikt nie widzi.
Pisałem, że jestem psychicznie chory – nikt nie widzi.
Ale gdy napiszę, że jestem dobry i mi się powodzi – widzą wszyscy.
Zatem czemu gdy podaję przepis na typowanie tak nikt nie chce skorzystać? Daję przepis za darmo.
Mój TV wcale nie jest najlepszy. Przecież są już QLEDy 8k. Więc swój OLED 4K mogę wsadzić.
Ale rozumiem, poranne emocje, zły dzień, żona wczoraj nie dała. Kiedyś przyjdzie taki czas kiedy faktycznie będę najlepszy. Jestem jeszcze młody, więc bardzo wiele przedemną. Nie zarabiam jeszcze 5-cyfrowej kwoty netto, chociaż jest już blisko. Podsumowując - bycie najlepszym JEST MOIM CELEM. Lecz myślę, że nie tylko moim bo wy chyba nie lubicie jak to ktoś z forum napisał oszukiwani przez kolegów na studniówce (tak durny tekst, że aż śmieszny :D) Ale nim jeszcze nie jestem. Popracuję nad psychiką i myślę, że to osiągnę.