Że ty masz czelność domagać się tutaj czegokolwiek Mało kto chciałby z tobą muchę w kiblu ubić
bo co? bo zamorduję tą osobę? zgwałcę? nie, jestem normalnym człowiekiem mam dobrą pracę może wkrótce rodzinę
a ty się awanturujesz, żeby zdjąć blokady
awanturuję? po tym jakie awantury potrafią się dziać to jestem zdecydowanie poniżej średniej a to co napisałem jest już efektem mej bezradności więc mogło to tak zabrzmieć a że interpretujesz bądź masz czelność takowej interpretacji z cyklu wszystko jak najgorzej pod mą osobę to potem macie o mnie takie zdanie zamiast inne
Ciesz się, że możesz w ogóle coś napisać choć moim zdaniem nawet na to nie zasłużyłeś
szerzej rozjaśnij wodzu swą egzezę pomijając oczywiście me fikcyjne konta które jak tłumaczyłem były tylko walką o zdjęcie mi bana które zostało mi niesłusznie zbanowane bo powinienem otrzymać ostrzeżenie następnego dnia przeprosiłbym ale już mnie i tak traktowano bez szacunku mimo tego, iż na początku pisałem kulturalnie ale o tym oczywiście to nikt nie pamięta tylko i wyłącznie o mnie
chętnie usłyszę i od Ciebie wypowiedź haczyku
a i oczywiście dziękuję pacyfkowi i BKSowi którzy wiedzą, że jestem normalny a nawet kimś więcej
możliwe dzięki temu, iż zostaną mi zniesione limity