Benus nie wiem po co ten kamuflaż ze wschodem kraju.
Każdy szanujący się user mecz.pl wie skąd jesteś.
Nie, nie jestem z Sdl ;-)
Dzisiaj ciężki dzień w pracy. Awaria była i dostałem opiernicz za to, że nie wiedziałem gdzie to dokładnie było. A pytałem się gościa, bo tych sprzętów trochę jest. Na miejsce dotarłem. I jeszcze powiedział bezczelnie, że nie wiem o co chodzi i nie wiem gdzie to jest. Myśli, że IT to taka dziedzina gdzie przyjdę kliknę i działa. Chodzi w ciul interfejsów i jeszcze więcej i weź to posprawdzaj. Oczywiście wszystko przekazał do kierowniczki. Trochę się kłóciłem bo potraktowałem to jako atak i wyszedłem na tym na większego debila niż jestem bo zamiast przymknąć oko to teraz tracę czas na poznawanie rzeczy które umiem. Dramat. Zapierdalam za wszystkich bo nie chcą zatrudniać a na zachodzie okazywali za to szacunek. Najgorsze jest to, że jak zapierdalasz to Ci jeszcze dopierdolą. A inni co nie zapierdalają i mają wyjebane to i tak się im nic nie stanie i tak. Ale mi honor nie pozwala na takie coś. Z zachodu wywiozłem szacunek, tam to jest podstawą a u nas? A, szkoda strzępić no. U nas okazują za to opierdol do bliźniego swego.
Ale największym dramatem jest:
https://www.flashscore.pl/mecz/OMDf38rI/#szczegoly-meczukiedy 1-ligowiec dostaje z totalnymi amatorami czerwoną kartkę
nasza piękna amatorska liga