Tak, Zaixi.. Wszystko legal, tylko stronę zablokowali w PL
Jak zablokowali Polaków to nie ryzykuj, konto zamkną i będzie po kasie.
Dokładnie. Graj legalnie w polskich bukach jak uczciwy człowiek a nie kombinator! Żyjesz w Polsce, ale podatku to już się nie chce płacić tak? Jaki pożytek ma z Ciebie kraj? Tylko postawa roszczeniowa. Daj, należy mi się, tu nie zapłacę, tam nie zapłacę.
Tak, Zaixi.. Wszystko legal, tylko stronę zablokowali w PL
Jak zablokowali Polaków to nie ryzykuj, konto zamkną i będzie po kasie.
Dokładnie. Graj legalnie w polskich bukach jak uczciwy człowiek a nie kombinator! Żyjesz w Polsce, ale podatku to już się nie chce płacić tak? Jaki pożytek ma z Ciebie kraj? Tylko postawa roszczeniowa. Daj, należy mi się, tu nie zapłacę, tam nie zapłacę.
Jako obywatel tego kraju powinieneś miec wybór ,a nie tylko polskie buki ...
Lista pacyfka chyba dzisiaj nieczynna, ale kto wie, może za tak patriotyczny wpis zrobi wyjątek.
wiesz jak powstała ustawa i jaki wpływ miały na nią nasze tzw. ziemniaki. Oglądałeś posiedzenia komisji gdzie osoby w ogóle nie mające pojęcie o tym czym są zakłady bukmacherskie oddawały głosy jedyny śp. Rafał Wójcikowski miał wiedzę na ten temat ale interesy się liczyły i wiadomo jak skończył. 12% podatek obrotowy i nie ma szans by być na + w dłuższym czasie
wiesz jak powstała ustawa i jaki wpływ miały na nią nasze tzw. ziemniaki. Oglądałeś posiedzenia komisji gdzie osoby w ogóle nie mające pojęcie o tym czym są zakłady bukmacherskie oddawały głosy jedyny śp. Rafał Wójcikowski miał wiedzę na ten temat ale interesy się liczyły i wiadomo jak skończył. 12% podatek obrotowy i nie ma szans by być na + w dłuższym czasie
I tak czeka naturalna selekcja polskie buki, zwłaszcza mam nadzieje, że padnie na sts (chociaż, jak przychodzi do gry to oni mają największą ofertę, kombinacje i itd.) Mamy już z zagranicznych pzbuk (comeon), za chwilę będzie betclic oraz betfan. Za nimi pewnie pójdą kolejni i wcale nie jest powiedziane, że te polskie gnioty dadzą radę.