Sorry, ale dostrzgasz tylko typy, szkoda że nie bierzesz pod uwagę godzin, które BKS spedza analizujac mecze, sam kiedy gralem odbierałem czasami i po kilkanascie wiadomosci ob BKS na priv w nocy o jakims meczu, analiza ostatnich 20 meczy, skladu, ofensywy smile Ale oczywiscie nikt tego nie doceni...
Nie biorę pod uwagę godzin, bo skąd o nich miałem wiedzieć? Dlatego wymieniłem awaryjnie obie alternatywy. Dodatkowo w swej pierwszej wymienionej alternatywie przy której nadmieniłem, iż jest to nierealne aby tak regularnie grać takie typy. Analiza musi być ponadprzeciętna od zwykłego Janusza, który patrzy na staty z betexplorer.com a coś więcej. Chociaż ja osobiście nie stawiałbym tego typu nawet gdybym był w posiadaniu tego typu informacji jak np piłkarz ze Stomilu Olsztyn śpi z kolegą z zespołu. To jest niezwykle ciekawe. Ale są ludzie bogatsi i inteligentniejsi na tym forum bardziej ode mnie, więc wszystko może tutaj być możliwe. Dlatego chylę czoła takim osobom i tak jak wspomniałem wcześniej, szacun po WIELOKROĆ.
Jeszcze 2,5 miesiąca zniesienia zakazu. Mam nadzieję, iż Admin będzie honorowym człowiekiem i zachowa godność.