Jutro ostatnie spotkania tej fazy mistrzostw mamy już 3 półfinalistów pozostaje jedno miejsce które nie da się ukryć jest zarezerwowane dla brazylii ;]
Brazylia v Bułgaria
Co tu dużo mówić zwycięzca może być tylko jeden Brazylia jest pod ścianą i mecz ten musi wygrać i powinna to zrobić bez najmniejszych problemów kurs mizerny ale handi już można grać
1.15 Brazylia v Bułgaria GB
Brazylia - Bułgaria(+1,5) 1 1.34
BwinArgentyna v Kanada
Argentyna ten mecz powinna wygrać choćby dla tego aby zachować twarz bo ich postawa na tym turniej jest dużo poniżej oczekiwać kurs niski ale i kanada nie jest super przeciwnikiem dla tego spokojnie można grać
1.25 Argentyna v Kanada GB
Argentyna - Kanada(+1,5) 1 1.55
Puerto Rico v Tunezja
Tunezja kolejny raz przegrała 3:2 tym razem z Argentyną, widać że chłopaki walczą no ale zawsze braknie sił aby odnieść zwycięstwo a Portoryko dziś gładko jedzie z Kanadą 3:0 i myśle że jutro też nie bedą mieli problemu ograć Tunezje która na pewno odczuwa 5 setowe mecze
1.40 Puerto Rico v Tunezja GB
Niemcy v Czechy
Niemcy dziś przegrały po bardzo dobrym meczu z USA jestem pewnien że jutro bedą chcieli się pokazać z dobrej strony i wygrać wysoko z Czechami co wbrew pozorom może nie być takie łatwe choć Czechy są najsłabsi w tej grupie nie grają źle co pokazali w dzisiejszym meczu z Kubą który przegrali po dużej walce w każdym secie
1.30 Niemcy v Czechy 1.3 GB
Polska v Serbia
No i na sam koniec zostawiłem mecz dla nas najważniejszy wygrany z tej pary zagra z bułgarami o wejście do finału.Polska pokazała dziś kawał dobrej piłki podnosząc się z kolan po przegranych 2 setach w bardzo marnym stylu i swoją postawą udowodnili że są drużyną z aspiracjami do medalu. Serbia gładko jedzie po Japonii oszczedzając siły na jutrzejszy mecz z Polską.Według mnie Serbia jest na ten czas lepszą drużyną od nas i jutro odniosą zwycięstwo po dobrym 4 lub 5 setowym meczu.Wiadomo że nikt z tej pary nie chce przegrać bo kto chciałby grać z Brazylią, ale mimo wszystko stawiam na Serbie(choć przyznam że chciałbym się mylić
)
Polska v Serbia 2 1.65 GB
Dodatkowo można grać na podbicie Rosje ale czy warto??