Meldunek: 07/07/2009
Originally Posted By: forty
Originally Posted By: VVega
Przecież w przypadku Miśka sprawa jest prosta, to nie jest jego pierwsza sprawa. Będzie 10 jak nic i to szybko. Kierowanie grupą, pobicie gościa w Katowicach, PF dołożą i będzie zbiórka w Toruniu i Łodzi na paczki.
nikt po nim płakać nie będzie
oprocz @BKSa
he he absolutnie, szkoda mi tylko mojej "starej" WISŁY ...
Przecież w przypadku Miśka sprawa jest prosta, to nie jest jego pierwsza sprawa. Będzie 10 jak nic i to szybko. Kierowanie grupą, pobicie gościa w Katowicach, PF dołożą i będzie zbiórka w Toruniu i Łodzi na paczki.
nikt po nim płakać nie będzie
oprocz @BKSa
Wątpię, rozwalili taką zgodę ...
Teraz muszę się z @burbonem przyjażnić bo mi kazali
@VVega,niestety z tym terroryzowaniem stadionu masz rację
Nie wiem czy wiesz, ale kiedyś rekiny wydały oświadczenie, że wszelakie elementy klubu AS Roma będą tępione na stadionie, ponieważ 30 gości wciągało amfę z naziolami z Lazio
Też tak myślę. A z naszego podwórka Janikowski- Materla?
Wbrew wszystkim, z którymi rozmawiałem o ten o! Materla to Melepeta, ja mu życzę jak najlepiej ale nie znoszę ludzi zapyszałych, nos wyżej głowy, cienki jest, a o UFC krzyczał, jak go tam w stanach (Amaryka) nawet nie znają. Mamed tez tak krzyczał, a jak do UFC zapukali to dostali kubeł zimnej wody jako nołnejmy i wrocili z podkulonym ogonem by obijac ogórków w kaeswu.
Janikowski chłodna głowa, kultura treningu z zapasów, ale nie wiem czy to wystarczy, wg mnie tak, chyba ze da sie szybko polozyc, to bedzie ciezko. Poza tym nie podobaly mi sie jego pyszałkowate wypowiedzi po walce z Chmielewskim, ale to bardziej subiektywnie, poza tym byl w emocjach.
Materla to taki cwaniaczek fifa rafa.
Zapytalem FECHA co sądzi na temat Materili. Nagral film->
@VVega,niestety z tym terroryzowaniem stadionu masz rację
Nie wiem czy wiesz, ale kiedyś rekiny wydały oświadczenie, że wszelakie elementy klubu AS Roma będą tępione na stadionie, ponieważ 30 gości wciągało amfę z naziolami z Lazio
TEO jak będą mieli cięższy materiał to będzie tak jak piszesz ale jak okaże się że były jakieś pomówienia i nacisk bo w ediach zaczęło być o nim i o Wiśle głośno to sprawa będzie zamieciona - tak mnie się wydaje
Chudy będzie jak pisałem, uwierz nikt się teraz już nie wstawi za nim. Sarapata musi się jakoś odciąć po tej sprawie w mediach, a koledzy z Ruchu wiedzą wystarczająco dużo. Skąd by go tak szybko namierzyli jak we Włoszech ma kumpli z Lazio ?