W tym temacie co zapisy. Skopiuj ten zestaw co wkleiłem i dopisz wyniki. Pamiętaj żeby zaznaczyć swoja bonusowa parę. Kropka kreska dopisek pogrubienie. Byle było widać na jakiego konia stawiasz.
Radek, zamiast truć dupę Fortemu, to pogadaj z Beto - on nie pije, to może Ci odstąpi Ducha.
haczyk ja nie jestem taki pazerny na wódę, powiem więcej że jakby wygrał on to wygrał i chciałby mi odstąpić Ducha to by nie przyjął. Wygrać z typerami z forum jest już nagroda a Duch to tylko dodatek
Panie i Panowie ostatnia szansa żeby dołączyć do elitarnego fantasy premier league jeżeli ktoś nie ma czasu na ustalanie składu to fechu, burbon ewentualnie biczu podrzuca zawodników Wpisowe setka ale przyjemność cały rok a mi jak na roksie 15 minut zapraszamy
Panie i Panowie ostatnia szansa żeby dołączyć do elitarnego fantasy premier league jeżeli ktoś nie ma czasu na ustalanie składu to fechu, burbon ewentualnie biczu podrzuca zawodników Wpisowe setka ale przyjemność cały rok a mi jak na roksie 15 minut zapraszamy
i to jest HASŁO kurwa, a nie jakaś popierdółka !!!!