był na liście 7.08
Radek napisał prawdę o tym co się wydarzyło w jego życiu i posypała się krytyka ,nie chciał zle ale ubrał swoje słowa w szaty Macieja Szczęsnego.
Polacy to" złodzieje" zaczynamy od wynoszenia papieru do drukarki z pracy a kończymy na grubszych sprawach z tym nie ma nawet co dyskutować jak to że Hazard to bardzo dobry piłkarz.
Plus że na forum są same ideały i to cieszy bo może sie to zmieni przez wychowanie nowych pokoleń .
Naprawdę?
Rozumiem, że bezmała dwie dekady na obczyźnie pokazały Ci to dobitnie
Tylko za granicę często wyjeżdżają radkopodohne wynalazki które liczą na łatwy i lekki zarobek, do tego nie mogą się pochwalić wybitnymi umiejętnościami więc im pozostaje kombinować.
To samo jest teraz z Ukraińcami u nas, to co do nas przyjeżdża to w większości szrot z podobnym nastawieniem.
I u nas i u nich to żaden wyznacznik jacy jesteśmy naprawdę.
Pozostaje współczuć doświadczeń.
To o szrocie nie jest o Tobie, żebyś fochami nie rzucał;-)
Szrot kurwa? A kurwa pizda w rurkach co prawdziwego życia niezaznała jesteś. Jak piszę że nie kradnę i nie ukradłem nikomu niczego to ze mnie złodzieja robisz. A co do umiejętności to co ty kurwa możesz mnie wiedzieć? Przecież mnie nie znasz wieć pierdolnij się w łeb zanim coś napiszesz. Szrot kurwa se znalazł popapraniec.
Nie noszę rurek, sle jak ci z tym dobrze mogę być pizdą.
Pizdą która nikogo nie okrada ani nie korzysta z okazji, po prostu wychodzę z założenia, że albo mnie na coś stać albo nie.
Jeśli mnie nie stać na tankowanie to nie mam samochodu i jeżdże rowerem.
Czy masz umiejętności czy ich nie masz, jakbyś miał jakieś konkretne to byś dawno miał dobrą pracę, a nie fruwał na jednym poziomie.
Pisałeś coś o elektronice? Jestem z branży, przyjedź pokaż umiejętności i pogadamy. Po miesiącu się przekonamy czy coś umiesz czy ja jestem pizda w rurkach, mój kierownik serwisu pracuje u mnie 25 lat, pewnie dlatego, że go wyzyskuję, a on to lubi.
Dajesz radzio, nie pękaj, tylko pamiętaj, u mnie nie ma beny za pół ceny i wynoszenia sprzętu.