Dzień dobry
W porozumieniu z Rafałem mamy tu swój kącik.
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=7185970#Post7185970Konkurs na sezon 2018/19
Dzielimy sezon na 6 okresów :
16.07 - 31.08
1.09 - 15.10 itp po 45 dni
Klasyfikacja każdego okresu wg wygranej kwoty - budżet startowy 2500. Osoby, które grają również w Fantasy Premier League dostają bonus 500+ smile
Koniec rund eliminacyjnych 15.04.
Najlepsze 10 osób już bez wpisowego wg uzyskanych pkt w poszczególnych okresach wchodzi do finału, który kończy się 1.06 finałem LM. Dodatkowo 2 osoby z najlepszym wynikiem finansowym spośród minimum 4 okresów w których zagrała.
Finał każdy zaczyna z budżetem jaki osiągnął w najlepszym dla siebie okresie.
Wpisowe na każdy okres 25 zł. Nie ma obowiązku grania każdego okresu. Żeby być sklasyfikowanym trzeba zagrać w minimum 4.
Z puli za okres - przy 15 uczestnikach - powiedzmy 375 - 200 przechodzi do finału .
Utrzymując taką wartość mamy 1200 w finale plus 600 ode mnie.
Przyjmując te wartości 175 do wygrania za dany okres. Oczywiście każda osoba więcej to większa pula.
Chciałbym by pula osiągnęła 2400 tak jak FPL w tym roku.
Czyli wygrana co 1,5 miesiąca - dodatkowo pula z Wielkiego finału.
6 okresów zagranych to 150 zł na cały sezon, czyli parę piw czy butelka żołądkowej, chyba do udźwignięcia.
W miarę zainteresowania jestem w stanie zwiększyć pulę wygranych, ale też chciałbym coś odpalić jak zacznie się hokej i kosz, tylko wtedy prosiłbym chętnego/chętnych do prowadzenia.
Na dziś mam propozycję -
1. Piłka nożna - praktycznie na teraz
2. US sports + hokej europejski + Euroliga koszykówki - w momencie rozpoczęcia / wrzesień, październik
Gramy Ekstraklasę. Hiszpanię , Anglię, Włochy , Francję , Niemcy, el LM i LE oraz samą LM i LE oraz mecze międzynarodowe LN do doprecyzowania.
Czy byłby ktoś chętny ? Poddaję pod dyskusję.
Start pierwszego okresu już od 10 lipca - runda kwalifikacyjna LM - zapisy by trwały do pierwszego meczu Ekstraklasy.
Kto sobie coś ugra po zgłoszeniu się wcześniej to taka promocja i jego plus.
Potwierdzeniem zapisu jest wpłata wpisowego na dany okres.Gramy kupony wg schematu jak w teraz w Mundialowej wersji LETKIEGO PLUSA. Buk Fortuna.
Jedna nowość - w razie wyzerowania się w trakcie okresu można "dokupić" 2500 - wpłacając 25 zł na siepomaga.pl.
Wczoraj pojawił się głos, żeby zagrać też tenis, mogę to też wspomóc z długim okresie.
Proszę o zgłoszenia i uwagi. (Faktycznie zainteresowanych, nie tych co robią sobie reset po Mundialu)
Do przemyślenia przy śniadaniu.