Znowu to wygląda na jakąś parodię gry. Ale w sumie po wypłukaniu portfeli, ludzie za ostatnie pieniądze stawiali Chorwację, buki nie mogą przepuścić takiej okazji do wyjebania inwestorów.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
dwa razy po 1-1 do ft i robione bts'ami do ht, to chyba mało prawdopodobne?
Znowu to wygląda na jakąś parodię gry. Ale w sumie po wypłukaniu portfeli, ludzie za ostatnie pieniądze stawiali Chorwację, buki nie mogą przepuścić takiej okazji do wyjebania inwestorów.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Master.com back
Originally Posted By: alfa
Originally Posted By: Master.com back
A kupiłem sobie ładowarkę do akumulatorów i akumulatory do ładowarki, bo mi w lampce tylnej w rowerze baterie się szybko rozładowywały!
cza zainwestować w dynamo!
Jakiś czas temu sprawdzałem z ciekawości jak się jeździ rowerem z akumulatorem - silnikiem wspomagającym, miał właśnie taką prądnicę zamiast dynama