Nie ma co tymi ,,kmiotami" zaprzątać sobie głowy. Nie mają do nas szacunku. Każdy tam gra dla siebie (zresztą od lat wiadomo, że tu nikt nie gra dla reprezentacji tylko dla siebie, większość ma kluby zapewnione, to po co będą się przemęczać?).
Najlepiej to wszystko podsumował ten ,,kmiot" Lewandowski po meczu. Ręce mi opadły jak usłyszałem co mówi niby lider tego zespoły i jeden z najlepszych piłkarzy na świecie. Ronaldo nigdy tak nie zniżyłby się.
Cyt. ,, Na tyle było nas stać. I to mówi lider zespołu? Dobrze, że piłki za często nie oglądam, a raczej siatkówkę, tam żaden z siatkarzy nie odważyłby się po przegranym meczu takich idiotyzmów gadać
Wydaje mi się, że całkiem dobrze to podsumował. Nie zamierzam ich bronić absolutnie bo to oni się nie obronili sami, ani grą, ani zaangażowaniem ani chyba niczym innym.
Tylko realnie patrząc, co jest dziwnego w takim postawieniu sprawy?
Na więcej ich nie stać, i chyba forty dziś ładnie to podsumował kilka stron wcześniej, to nie jest problem tylko tych mistrzostw i tyle.
Nie będę się wypowiadał dlaczego są na takim, a nie innym poziomie, bo nie wiem ale tak okiem kibica który nie wie wszystkiego, to wygląda, że tam nie zagrało wiele rzeczy, i pewnie o wielu się nigdy nie dowiemy i jedyne czego szkoda to właśnie tego, że penie nikt się nie wyłamie i nie powie całej prawdy tylko będą nas karmić wyświechtanymi frazesami przyszykowanymi na właśnie takie okoliczności.