jest przerwa w meczu Slavoj Trebisov 0-1 Lokomotiva Kosice, oba te zespoly są na mojej liscie zespołow ktore ustawialy wczesniej spotkania wiec to ze graja dzis ze soba to nie przypadek, do tego dosc duza ilosc kasy stawiana na over 2,5 wiec jesli ktos chce to moze wykorzystac, kurs slaby ale moze zaraz urosnie przed 2 golem
Żart, tylko że ktoś mu to płaci, a to chyba nie jego wina. Już widzę jak mówisz swojemu szefowi : Sorry szefie jestem przereklamowany, jadę na opinii bo dwa razy byłem w Budapeszcie , nie wezmę tych 10k będę robił za 2300.
Ma 820 tys. euro rocznie kontraktu. Do tego dochodzą premie. 1500 euro wyjściowa za mecz, oprócz tego do podziału 6 mln zł. za mistrzostwo i chyba ok.2 za PP.
Możliwe jednak, że tym kontraktem, musi się z kimś dzielić. Ale to już inna para kaloszy.
Nic dziwnego, że się broni przed transferem. Po prostu nie chce odejść i co mu zrobisz.
Możliwe że będzie grał w 3-ligowych rezerwach. To dopiero byłoby ciekawe.
Ma 820 tys. euro rocznie kontraktu. Do tego dochodzą premie. 1500 euro wyjściowa za mecz, oprócz tego do podziału 6 mln zł. za mistrzostwo i chyba ok.2 za PP.
Możliwe jednak, że tym kontraktem, musi się z kimś dzielić. Ale to już inna para kaloszy.
Nic dziwnego, że się broni przed transferem. Po prostu nie chce odejść i co mu zrobisz.
Możliwe że będzie grał w 3-ligowych rezerwach. To dopiero byłoby ciekawe.
Fran Velez : – Mam nadzieję, że jeżeli dojdziemy z klubem do porozumienia, czyli jeśli klub zrealizuje nasze ustne ustalenia, to za jakiś tydzień wszystko powinno być jasne – mówił Hiszpan w rozmowie z Justyną Krupą z „Gazety Krakowskiej”.
Żeby się nie zdziwił jak dostanie do podpisu trochę inne warunki niż się umówił.
Nie bardzo rozumiem na narzekanie na zarobi Jędrzejczyka, zarobi są conajmniej odpowiedni w Legii, choć mogłby być trochę większe. Jedza daje spokój w obronie, zawsze można do niego zagrac by ustabilizował grę, dobrze ciagnie akce, widać doswiadczenie z Krasnodara, czasem nawet zapędza się pod bramkę przeciwnika gdzie skupia na sobie obronę, bo strzelić (choć rzadko) tez potrafi jak chociażby kiedy grał w Dolcanie Ząbki