kurcze, niepowazny ten inwestor, co stal za zapinamypasy; ja sam sie zastanawialem i jak tylko te radia powstawaly pytalem na twiterze Stanowskiego jak to sie bilansuje finansowo, ale ten gosc to musi byc jakis slaby typ, ze po 4 miesiacach z dnia na dzien zamknal projekt. Ludzie sie z pracy pozwalniali, zeby tam przejsc i taki gong. Twarowskiego zal najmniej, on akurat sobie poradzi
Tylko czy Twaro w studiu tvp w przerwie meczu zdąży powiedzieć trzy zdania czy w połowie drugiego przerwie mu ten zjeb od "zmykaj do szatni" i będzie po jego mędrkowaniu?
Tylko czy Twaro w studiu tvp w przerwie meczu zdąży powiedzieć trzy zdania czy w połowie drugiego przerwie mu ten zjeb od "zmykaj do szatni" i będzie po jego mędrkowaniu?
moze pojdzie do Polsatu, ja sie po jego politycznych wpisach dziwie, ze w obawie o wolnosc i demokracje jego noga w ogole przekroczy progi Woronicza
Od razu aker trzeba było dać na dentyste dla tego dziecka - aker
+1
jak można dzieciom zakwaszać organizm w tak młodym wieku...
A potem dziwne że dzieci chorują. Jak się wprowadza do organizmu wszelakiego rodzaju chemie to potem nie dziwne, że zaczyna on nieprawidłowo funkcjonować. I potem do lekarza. Nie wiem po co ludzie tam chodzą tak samo do kościołów. Już szkoły pomijam bo to dno dna. Nie uczą samodzielnego myślenia, tylko szkolnego. Wszystkie instytucje wymyślono po to aby trzepać kapuchę a wyleczy Was i tak prędzej czy później czas w niemal wszystkich przypadkach chorób bo organizm jest osłabiony i potrzebuje czasu aby się wyleczył. Nigdy Was moje maciołki nie wyleczą leki, ewentualnie zneutralizowały ból. Gdyby zlikwidowano apteki 90% chorób przestałoby istnieć. Możecie wstawiać karetki ale taka jest prawda. Ja jedynie chodzę do szpitali po to aby mieć zwolnienie lekarskie lub uzyskać ubezpieczenia. Dostałem receptę aby kupić antybiotyk za 120zł przy jakimś przeziębieniu bo lekarka powiedziała mi "że mnie powoli bierze". Hahaha tylko uśmiałem się po wyjściu ze szpitala bo czułem się osłabiony a chciałem tylko zwolnienie lekarskie na 3 dni z pracy. I co? 2 dni minęły a po chorobie ani śladu. Dopiero jakbym zażył lek to by mnie wzięło. Kościoły to samo. Pacyfek już Wam powiedział kiedyś i go propsuję po wielokroć że ktoś zakazał jeść mięso i to jest powielane. I po co to i na co to Bóg dał wolną wolę oraz intuicję aby słuchać jej jak również sumienie które wie co mamy robić a co nie? A tak tylko uczą nienawiści do bliźnich. Prosty przykład - spowiedź. Chodzi ktoś taki, nagrzeszy, Bóg mu wybacza grzechy. I co? I dalej taki katolik wychodzi i grzeszy. Bo Bóg mu odpuści. I odpuści. Taka autostrada do grzechów. Jedynie propsuję parę działów akademickiej medycyny. Ale to i tak też pół na pół. Ogólnie rzecz biorąc facet powinien mieć wiedzę z zakresu mechaniki w aucie, informatyki, jakieś pole aby rosły owoce i warzywa. Na to w życiu najwięcej się wydaje i takie zawody propsuję. Wtedy taki facet zupełnie nie wydaje kasy poza podstawowymi produktami żywności oraz rachunkami osobistymi (pomijam ciuchy, meble, sprzęt RTV oraz pierdołowe usługi typu fryzjer) JKM mądrze prawi, tylko straży pożarnej sprywatyzowana powinna być policja. Bo niektórzy policjanci są niemili. Policja u nas a na zachodzie to przepaść.