Witam wszystkich fanów MLB - jestem nowy na forum jednak typowaniem baseballu zajmuję się od dobrych kilku lat; będę starał się podawać typy z analizą przez cały sezon.
Dzisiaj na start
1.06.18 22:10
Spotkanie : Minnesota Twins - Cleveland Indians
Typ - Cleveland Indians 1st half innings -0.5
Kurs - 1.95 Sbobet
Bauer ostatnio podkręcił tempo zaliczając trzy mecze z powyżej dziesięcioma SO w ostatnich 6 spotkaniach. Minnesota nie jest łatwym rywalem mają spokojnych batterów z dobrą siłą jednak często zostają SO, moja jedyna obawa to dopuszczanie do dużej ilości hard contact hits przez Bauera. Statystyki prezentują się następująco - 28.6%K, 8.3% BB, 2.61 ERA, 3.38 SIERA.
Teraz spójrzmy na odbijaczy Indian - stają naprzeciwko fatalnego miotacza w postaci Lance Lynn'a, który posiada jedyne 15.6% przeciwko lefties oraz bardzo wysokie 13.3% BB. Dodatkowo warto zaznaczyć, że dopuszcza do 42% (!!) ciężkich kontaktów. Troszkę lepiej radzi sobie z righties jednak także dopuszcza często do cięzkiego kontaktu. Lynn będzie miał dzisiaj ogromne problemy z Lindorem, Ramirezem i Brantleyem, Wydaje mi się że to najlepsza propozycja z wczesnego okienka gier.