Przecież to półka Beksa i Nanka, ich też chcesz przywrócić?
Niby dlaczego taka półka?
Beks to nie wiem o co poszło z nim a z Nankiem o nieoddanie kasy. Ja jestem rozliczalny.
Zostań zbanowany po kłótni z kimś na Amen znając regulamin forum i zobaczymy czy będzie to sprawiedliwe.
Walczyłem tylko o swoje bo według regulaminu nie powinienem dostać bana.
Po założeniu 170 kont masz jeszcze jakieś wątpliwości co do tego typa?
Jeśli to już 200+ kont
Ale co to za argument?!
To tak jakbym napisał, że napisałeś 12200 postów. I z tego powodu jesteś psychol?
Konto to mogę założyć w 2 minuty bezproblemowo. To świadczy o tym, że jestem psychicznie chory? No - ciekawe co na to psycholog!
kurwa Pacyfiku co się z Tobą robi
benek wpłacił bo ja mu takie coś zasugerowałem a teraz się chełpi że to on wymyslił
po drugie przypomnij sobie jak był zbanowany i pisał tu pół strony dużymi literami i wyzywał wszystkich od KUREW
i w nagrodę dostał jednego posta na dzień
uważam że to zjeb i należy mu się jego miejsce w szeregu
Aaa no tak! Rozumiem, że jak Ty zasugerowałeś to się to zupełnie nie liczy? Ja niczym się nie chełpię, chełpię się wpłatą a nie pomysłem.
Po drugie to był trick marketingowy bo pisałem normalnie to nikt nie zauważał a no i pomijam jak przez me pierwsze nowe konta pisałem dyplomatycznie to każdy mnie wyzywał od psycholi. Potem ja zacząłem obrażać skoro byłem obrażany. Teraz nie obrażam... i dalej jestem obrażany :-) Fuck Logic, nikt nie widzi, że mnie cały czas obraża ale jak ja obrażam to już każdy sobie zanotuje tą datę :-)
Dokładnie, jestem psychicznie chory! Tylko problem w tym, że minie 0,5 roku od tego momentu i jakoś tego nie pokazałem
ale Aker inaczej uważa :-)
Dzięki Pacyfek za poparcie. Najciekawsze jest to, że chcę dokonać wpłaty i na czas MŚ znieść limit postów. Potem już będę pisał raz na dzień. A prawie nikt tego nie chce. To jest ta piękna dobroć dla bliźniego swego :-) Oczywiście nikt nie wpłaci bo lepiej dać na taśmę na stsa a na tych co to czynią banować bo są psychicznie chorzy
aż nie wiem co powiedzieć