Benek miałeś jednak racje
ciekawe czy to jest żart czy poważnie takie coś poszło na antenie
podbijam, jesli to nie fejk to leżę
Powiedzmy sobie szczerze
w PL jest bardzo dobrze
jedyna różnica to taka że na start na zachodzie zarabiasz dużo a tutaj w PL musi upłynąć trochę lat żeby dojść do takiej pensji która jest wyższa od średniej zachodniej pensji
ja zarabiam niewiele mniej euro od minimalnej zachodniej która jest 1500e na zachodzie a dopiero co mam 0,5 roku doświadczenia
po dłuższym czasie będę zarabiał więcej niż średnia krajowa zachodnia więc progres będzie
a ceny tutejszych usług są tańsze jedyne towary są o takiej samej cenie
JELCZ 5% podwyżki to jest kpina, chyba że zarabiasz over średniej krajowej to jeszcze można przeżyć
ja dostałem znaaacznie więcej
Boczek ja mam takowe auto
https://www.autocentrum.pl/oceny/suzuki/baleno/iii/silnik-benzynowy-1.2-dualjet-90km-od-2016/ładne prawda?
w itfie jaki wałek, dwójka znajomków gra w finale i sobie jebnął jeden seta, a drugi wygra dwa kolejne i po temacie
skad wiesz ze znajomki (roca batalla, Heras) ?
ameryki nie odkryłeś
toć 90% ludzi grających w itf ma siebie w znajomych na facebooku
tam idą takie wałki że to pojęcia nie macie
tylko że tam się długo nie pogra bo jak się zacznie na tym wygrywać to konto do wyrzucenia max stawka 5zł
o kurwa to jest dramat
Michał Wiśniewski poprosił fanów o pomoc. Popularnemu muzykowi brakuje pieniędzy na wydanie nowej, poetyckiej płyty. Gwiazdor zmuszony był uruchomić publiczną zbiórkę funduszy.
Michał Wiśniewski to biedak
Pacyfek PiS to najlepsza partia
PO najgorsza żydokomuchy
to nie przypadek że za PiSu bezrobocie spadło 10 lat temu i teraz
nie mówiąc o wzroście PKB i gospodarce co odczuwam we własnym portfelu
ale pacyfek albo se jaja robi albo w wehrmachcie mieszka i każą mu tak pisać albo ma kumpli z gestapo ponieważ PO też służyło NIEMCOM
gardzę takimi
dramat dramat i jeszcze raz DRAMAT