Dawno mnie nie było na forum, sporo nowych ludzi (głodni sukcesów i kasy)
# 1 profesjonal ZVVZ USK Praga - Halcon Avenida
1,64 Olympiacos Pireus - Prokom Trefl Sopot
1,09 stawka: 1,000
wygrana: 1,608 Już dawno nie miałem takiego pewniaka (oczywiście można mówić pewniaków nie ma), ale jestem przekonany do tego meczu w stu procentach, może nawet więcej. USKA Praga dysponuje znakomitym składem (mało powiedziane). Przed sezonem zespół zasiliła m.in
Sandra Le Drean (USVO) oraz
Grace Daley (Mondeville) - jeśli ktoś nie kojarzy (wstyd i tyle). Do tej dwójki dochodzą
Jana Lichnerova , Janell Burse , Sviatlana Volnaya. Wystarczy zaglądnąć do statystyk z sezonu 2005/2006 Euroligi , aby przekonać się, że to nie byle jakie zawodniczki (namawiam do lektury statystyk poprzedniego sezonu). Na inaugurację rozgrywek Praga padła ,a le nie byle gdzie , a w samej Samarze , ale trzymały się bardzo dzielnie co daje im kolejnego plusa przed meczem z Avenidą. Rywalki to przeciętna drużyna , w której na słowa uznania zasługuje tylko
Ohlde i
Powell . Halcon w pierwszym meczu nie sprostał zespołowi Bourges (już nie tak silne jak w poprzednich sezonach spore osłabienia) - przegrały wysoko 58-74 podjęły walkę tylko w dwóch ostatnich kwartach , kiedy Francuski grały rezerwami. Mecz dopiero w czwartek ale szkoad kursu , bo bardzo piękny. Co do drugiego typu to daje go , aby podbić kurs , bo podatek mi trochę zabierze , ale to typ nie wymagający argumentacji (liczy się tylko rozmiar porażki). Olympiacos to mój ulubiony zespół , któremu w tym sezonie kibicuję!
A teraz trochę luzu ( prawdziwi mężczyźni nie rozmawiaja o pieniądzach)
Włoskie koszykarki w pięknych skąpych strojach.

Chętnie zagrałbym w takiej drużynie , nawet mógłbym ławę grzać