Opcje tematu
#711423 - 07/11/2006 20:08 return
quantanamo Offline
enthusiast

Meldunek: 26/02/2006
Dawno mnie nie było na forum, sporo nowych ludzi (głodni sukcesów i kasy)

# 1 profesjonal

ZVVZ USK Praga - Halcon Avenida 1,64

Olympiacos Pireus - Prokom Trefl Sopot 1,09

stawka: 1,000

wygrana: 1,608

Już dawno nie miałem takiego pewniaka (oczywiście można mówić pewniaków nie ma), ale jestem przekonany do tego meczu w stu procentach, może nawet więcej. USKA Praga dysponuje znakomitym składem (mało powiedziane). Przed sezonem zespół zasiliła m.in Sandra Le Drean (USVO) oraz Grace Daley (Mondeville) - jeśli ktoś nie kojarzy (wstyd i tyle). Do tej dwójki dochodzą Jana Lichnerova , Janell Burse , Sviatlana Volnaya. Wystarczy zaglądnąć do statystyk z sezonu 2005/2006 Euroligi , aby przekonać się, że to nie byle jakie zawodniczki (namawiam do lektury statystyk poprzedniego sezonu). Na inaugurację rozgrywek Praga padła ,a le nie byle gdzie , a w samej Samarze , ale trzymały się bardzo dzielnie co daje im kolejnego plusa przed meczem z Avenidą. Rywalki to przeciętna drużyna , w której na słowa uznania zasługuje tylko Ohlde i Powell . Halcon w pierwszym meczu nie sprostał zespołowi Bourges (już nie tak silne jak w poprzednich sezonach spore osłabienia) - przegrały wysoko 58-74 podjęły walkę tylko w dwóch ostatnich kwartach , kiedy Francuski grały rezerwami. Mecz dopiero w czwartek ale szkoad kursu , bo bardzo piękny. Co do drugiego typu to daje go , aby podbić kurs , bo podatek mi trochę zabierze , ale to typ nie wymagający argumentacji (liczy się tylko rozmiar porażki). Olympiacos to mój ulubiony zespół , któremu w tym sezonie kibicuję!

A teraz trochę luzu ( prawdziwi mężczyźni nie rozmawiaja o pieniądzach) Włoskie koszykarki w pięknych skąpych strojach.

Chętnie zagrałbym w takiej drużynie , nawet mógłbym ławę grzać

Do góry
Bonus: Unibet
#711424 - 08/11/2006 16:24 Re: return
quantanamo Offline
enthusiast

Meldunek: 26/02/2006
Teraz dzisiejszy kupon

# 2 toto-mix

N.Petrova - M.Hingis 1,35

Chiny - Brazylia 1,40

USVO Vallencienes - Fenerbahce 1,30

stawka: 500

wygrana: 1,105

N.Petrova to zawodniczka , na którą ostatnio bardzo często stawiam , znakomita forma , którą prezentowała już w tym sezonie (na początku). Bardzo dobre ostatnie turnieje i oczywiście wczorajszy mecz z Mauresmo potwierdza wysoką formę Rosjanki. Mecz oglądałęm i na prawdę Nadia grała znakomicie mam nadzieję , że w dzisiaejszym meczu zagra podobnie i będzie mogła spokojnie myśleć o awansie z grupy. Co do Hingis to już dawno nie oglądaęłm jej meczu , ale sądząc z wypowiedzi , nie których osób dalej słabo u niej z serwisem i tu upatruje klucz do zwycięstwa dla Petrovej. Wczoraj Martina przegrała z Henin , która odtatni raz grała dobre kilka miesięcy temu. Mecz Chinek z Brazylijkami zapowiada się bardzo ciekawie , ale chyba na zapowiedziach się kończy , bo Brazylijki graja perfekcyjnie i pewnie to udowodnią spokojnym zwycięstwem nad Azjatkami , które w tym turnieju trochę rozczarowują. Ostatnie spotkanie , które wybrałem na dziś to znana wszystakim kibicom koszykówki druzyna USVO Valenciennes. Francuzki inauguracji nie mogą zaliczyć do udanych porażka z , ale nie byle kim , bo z Valencią , która w tym sezonie bardzo na miesza. USVO zawsze trzeba zaliczać do faworytów Euroligi , bardzo dobrze poukładana druzyna , straciły przed sezonem Le Drean , ale myślę , że da się ją zastapić. Przeciwniczki nie są wymagającymi zawodniczkami , pokonały co prawda nasz Lotos , ale to już nie ten Lotos co kiedyś bez Biby i Margo .... (szkoda). W dzisiejszym meczu upatruje pewnego zwycięstwa Valenciennes.

Do góry

Moderator:  rafal08