Kretol co ty wklejasz za bobry
dobry wieczór pucybut niemiecki wasz wierny sługa melduje sie
jeszcze tylko 1,5 roku i możemy żyć bez Kaczorów,Błaszczaków i innych Schetynów i wykolejeńców
pamiętajcie własnie w was panowie jest siła
Taaa? Powiedz mi Pacyfek co dobrego zrobiło PO a co dobrego PiS? Za PiSu masz 0 bezrobocia, 500+, tańsze ceny paliwa. A za PO? Wszystko na odwrót, cena paliwa sięgała już 6zł za litr i bryndza pełna przekrętów w kraju. Teraz to Polacy wracają do PL z zagranicy.
dostana w pizde, i co z tego? wazne ze cos robia
koroneczka tylko patrzyla jak im szmaty na legii palą
Taaa Tazen? Szkoda, że jak ja trollowałem za czasów BeneQPowraca to mało kto reagował
Po meczu #PIAGÓR zamiast Ligi+ powinien być magazyn 997.
997 Biczowy będzie od czwartku na TVP2 :-)
Bwin to mój 1 buk netowy
jeszcze działaja ?
powiedzcie mnie ile to juz lat?
Mój to był
Bet-at-home. Piekne czasy, w 2006 roku wpłaciło się w wieku 15 lat do bukmachera na poczcie, kumple to ogarnęli bo chcieli mi oddać w ten sposób kasę w prezencie :-)
podtrzymuje zdanie co do premier league
oprócz wymiany szybkiej wymiany podań od ekstraklasy różnią ich tylko pensje
myśl taktyczna taka sama, czyli żadna, 99% akcji to przypadek
Ale kto powiedział, że nie?
Groclin - Manchester City (2003)
Wisła Kraków - Tottenham Hotspur (2008)
Lech Poznań - Manchester City (2010)
Benedykt wpłacił tysiaka i admin też go odbanował
Szkoda tylko, że mam limity na post przez co walę długasami.
ale chyba coś go ostatnio wciągło
Benedykt wszystkich nawracał swoimi postami, słabe to było , widać że miał kłopot
Prawie, że to samo co wyżej. Piszę długasami bo 24/7 mam limit!! Nie wciągło mnie tylko akurat nie byłem na bieżąco, miałem lekkie zaległości więc nie pisałem.
Jaki niby miałem kłopot?
To ciekawe
Niezgoda w Dortmundzie haha
dawno sie tak nie usmiałem
O Lewandowskim to samo mówili. Potem się chłopak wyrobił i tyle. Na tym polega skauting zagraniczny, małolatów wyróżniających się z przeciętnych krajów typu skandynawia bądź bałkany, wyszkolenie i robią wyniki.
dobre zarobki w tych ITF-ach tenisowych
pojechac do Egiptu i zarobic 9 dolarow
Taka jest prawda. Dlatego dziwi mnie czemu na Janowicza tak każdy wrzuca. Niech każdy zobaczy jaki to jest kawał chleba na początku. Podczas ITFów sami chodzą po piłeczki, niema tam podawaczy. Opłać hotele? Sami widzicie. Dlatego jest ustawiana ta dyscyplina sportu od lat i tak będzie.