Witam. Też kiedyś sie zastanawiałem nad zakupem takiego sprzetu, ale jak narazie dla mnie jest więcej minusów niż plusów zakupu tej usługi.
- Konieczny dobry telewizor z malutkim napisem HD Ready a tego nie mam, by cieszyć sie znakomitą jakością obrazu. Oczywiście na zwykłym pójdzie ale to już będzie najnormalniejszy przekaz cyfrowy.
- Ludzie przedewszystkim potrzebują obejrzeć (jak wynika z wszystkich przeprowadzanych badań) sport live na najwyższym poziomie, dobry film, filmy przyrodnicze i filmy przyrodnicze
- częśc sportowa to tylko liga mistrzów i jeszcze nie ma do wyboru wszystkich spotkań. Oczywiscie jest Euro1,2 ale konieczne jest wkrótce dorzucenie jakiejś extra ligi bo fani sportu ciekawsze rzeczy znajdą gdzie indziej.
- kanały filmowe to prawdziwa 2 liga
- filmy przyrodnicze tu paczka Disocvery i duży plus, ciekwi mnie również bardzo program tvnLingua
- filmów przyrodniczych brak
- brak profesjonalnej obsługi, brak sprzetu to już jest wielki minus tej firmy. Żadne tłumaczenie "że wielki popyt" itp pierdoły. Jak coś sie zaczyna trzeba być przygotowanym na sprzedarz.
- dysk w odbiorniku nagrywający daną rzecz kiedy robimy sobie herbatke to już niemal standard.
Niestety rozdrobnienie naszych platform na tak małym rynku w/g mnie nie jest korzystne. Oczywiście cena idzie w dół ale jakość niestety też. Chciałbym mieć możliwość sterowania kamerką na wszystkich stadionach Premier League tak jak jest to chyba w GB (pisze chyba bo czytałem o tym jakiś rok temu i może sie coś zmieniło).
Pozdrawiam.