Piostar wszedł raz do roku tutaj odbanował debila a teraz my musimy tu z nim siedzieć..,
a kto Ci każe siedzieć? pamiętaj, że masz całkowicie wolną wolę tak jak i każdy użytkownik tego forum który daje mi niezwykłe szczęście. Wiesz jakie to przyjemne mieć ten czysty umysł i być podatny na kreatywne pomysły oraz być z tego powodu niezwykle przeszczęśliwy? Bo chyba nie znasz tego uczucia, tym bardziej jak pisałeś, że nie masz wykształcenia i planujesz iść na studia. Ale na jakie studia pójdziesz jeżeli będziesz sobie radził tak jak do tej pory na forum? Na forum nie możesz sobie poradzić, a co dopiero na studiach? Tam to jest prawdziwa szkoła życia. Przykładów nie trzeba daleko szukać. Za brak wzajemnego szacunku nie szanują nas zagranicą. Depczą Krychowiaka, Lewandowskiego po dobrych spotkaniach dali na ławkę. Wszystko tylko po to aby móc nas zgnoić przed Mundialem. Bo wszyscy wiedzą, że będziemy na tej imprezie kandydatem do zwycięstwa. Ale polscy piłkarze są sami sobie winni. Zamiast grać w polskich klubach musieli uciekać. Tutaj prezesi mają myśli szkoleniowe odrealnione od nowoczesnej wiedzy jaka jest stosowana w futbolu dzięki czemu Lewandowski zamiast zrobić karierę w Legii musiał zrobić karierę w Lechu. Tak samo i Wy teraz sobie pomyślcie ile jesteście stratni każdego dnia gdybyście dali mi szansę i zarobilibyście dzięki mnie? No właśnie. Wszystko przez to, iż często jestem świadkiem jak opluwacie siebie jadem w rozmowach na tutejszym czacie. Nie szanujecie siebie oraz mnie to gdzie mogą Was uszanować? Ale to jest Wasza w pełni świadoma decyzja którą muszę uszanować, tak samo jak oczywiście Was. Ja mam szacunek do życia i dzięki temu życie szanuje dalej mnie. Ja dalej się rozwijam, pogłębiam wiedzę jak również pomnażam swe dobra osobiste na podstawie swego całokształtu i dorobku umysłowego. Chcę też abyście Wy dążyli do tego do czego ja dążę cały czas. To jest niezwykle łatwe i proste. Niestety nie mogę tego uczynić z racji limitu postów które posiadam. Dlatego postarajcie się o to. Pamiętacie jak wpłaciłem 1000zł na biedne dzieci? Czy Was stać na taki czyn? To oczywiste jest, że nie. Dlatego postarajcie się zrobić dzisiaj wyjątkową rzecz. Że postaracie się wpłacić na cele charytatywne pieniądze i wyślecie screena. Zamiast kuponu na niedzielę. Dobrze? Będę wdzięczny!