To sytuacja tego rodzaju jak Jaga i Aker, ale Oni to od miesięcy się ustawiają pod Radomiem.
I teraz załóżmy, Jaga mówi - dobra Aker, bilet do Radomia zakupiłem, ty też, spotkajmy się, zjedzmy zapiekankę na "współę" i będzie ok, a Aker przyjeżdza i mówi, że zapiekanki jeść nie będzie, a Jaga to trąba i melepeta!
Tak właśnie zachował się nasz Tronku i tyle.
-- Troszkę szkoda
ok, ale Biszop świety nie jest dopierdalał się do Tronka po jego poście że jest u kumpla i coś tam później Tronku który jest ewidentnie dziabnięty się pogubił szukując zgody a nastepnie zaczął wyzywać
Nie rozumiem, Ty Fechu od wczoraj wiem że nie piszesz na forumie, więc skąd te pierdoleniie do mnie? chcialem się pogodzic z Biszopem, ale tego nie widziałes.
Tronu... niestety.. jako wolny obserwator z boku..stwierdzam z całą świadomością zasłużyłeś na tzw BANA jutro jak poczytasz swoje pijackie wypociny, to będzie Ci wstyd.. a przynajmniej powinno dobra..0,5 potato Stumbras i pół drugiego poszło - pora spać dobrej nocy życzę
To sytuacja tego rodzaju jak Jaga i Aker, ale Oni to od miesięcy się ustawiają pod Radomiem.
I teraz załóżmy, Jaga mówi - dobra Aker, bilet do Radomia zakupiłem, ty też, spotkajmy się, zjedzmy zapiekankę na "współę" i będzie ok, a Aker przyjeżdza i mówi, że zapiekanki jeść nie będzie, a Jaga to trąba i melepeta!
Tak właśnie zachował się nasz Tronku i tyle.
-- Troszkę szkoda
ok, ale Biszop świety nie jest dopierdalał się do Tronka po jego poście że jest u kumpla i coś tam później Tronku który jest ewidentnie dziabnięty się pogubił szukując zgody a nastepnie zaczął wyzywać
Tronu... niestety.. jako wolny obserwWstaw obrazator z boku..stwierdzam z całą świadomością zasłużyłeś na tzw BANA jutro jak poczytasz swoje pijackie wypociny, to będzie Ci wstyd.. a przynajmniej powinno dobra..0,5 potato Stumbras i pół drugiego poszło - pora spać dobrej nocy życzę
Nie rozumiem, Ty Fechu od wczoraj wiem że nie piszesz na forumie, więc skąd te pierdoleniie do mnie? chcialem się pogodzic z Biszopem, ale tego nie widziałes.