Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Ależ czasy się zmieniły, wyzywanie od "pał", "prostaków", "podaj nr tel, zadzownię!", "pało podaj nr tel.", a ja proszę ja Was, myślałem, czy to nie za bardzo dopiekłem rafal08, kiedy nazwałem Go ... "Burakiem". :-))
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: aker
Originally Posted By: tronk
Ja komuś takiemu nie ufam, prostak zawzięty i tyle gdzie od tagiego bałwana prosic o cokol wiek jak chciałem się pogoddzic.
Tronku ludzie z Poznania tacy są
Przestań pierdolić tylko przeczytaj uważnie co kto i w jakiej kolejności napisał, a zwłaszcza co napisałem na jego propozycję.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: fechu
Originally Posted By: Lukasz111
Dziwne zachowanie tronka. Najpierw propozycja pokoju odnosnie zacytowanego posta. Nastepnie narada z przyjacielem "co kurwa robimy z tym Biszopem?" i przypuszczenie ataku
Wes już nie pierdol, ja chciałem.
Chronologii zdarzeń nie ogarniasz. I nie loguj się jak chlejesz bo jutro będzie Ci głupio jak będziesz czytał co nawypisywałeś.
ja zawse sie goluje kak chleje aleee, aaaaleeee pić to trzeba umieć
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Biszop
Dramat wszystkich którzy szanują Biszopa, jeszcze mu liżce jaja i rowa, ustawcie się w kolejce.
Tutaj też pełno, nie dopchasz się ale wzruszyłem się twoim zainteresowaniem;-)
Podak nr pało zadzwonie i wyjasnimy.
Bastuj dziecko, idź spać, jutro ze spokojem przeczytaj co pisałem i może będzie o czym rozmawiać.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: Master.com back
Ależ czasy się zmieniły, wyzywanie od "pał", "prostaków", "podaj nr tel, zadzownię!", "pało podaj nr tel.", a ja proszę ja Was, myślałem, czy to nie za bardzo dopiekłem rafal08, kiedy nazwałem Go ... "Burakiem". :-))
dojebałeś wtedy na maxa nie dziwota, że zaginąłeś do póki sprawa nie przycichła