prośba jest do Was...kumpel pyta jak się odpala ta dzika karta w fantasy, a ja nie mam czasu..próbował dziś i nie poszło.. Fechu nie powie, bo się boi, że kumpel może go doścignąć w lidze mecz.pl...kumpel jest teraz na dwudziestym miejscu i depcze Fechowi po piętach
Proszę
dziękuję Ireneuszu wolałbym polską wersję obrazkową, ale cóż.. do 31 grudnia muszę wziąć, bo przepadnie ??
prośba jest do Was...kumpel pyta jak się odpala ta dzika karta w fantasy, a ja nie mam czasu..próbował dziś i nie poszło.. Fechu nie powie, bo się boi, że kumpel może go doścignąć w lidze mecz.pl...kumpel jest teraz na dwudziestym miejscu i depcze Fechowi po piętach
Proszę
dziękuję Ireneuszu wolałbym polską wersję obrazkową, ale cóż.. do 31 grudnia muszę wziąć, bo przepadnie ??
Do rozpoczęcia jutrzejszej kolejki. Inaczej przepadnie. A może zostanie i będziesz miał dwie...kto wie
Szacun dla Benqa za wytrwałość w dąrzeniu do odbanowania mimo, że chłop nudzi i cały czas o tym samym, że popełnił błąd pisząc głupoty, że wpłacił na fundacje i ze czemu nie propsujecie jego kolejnej potencjalnej wpłaty. Ciągle o ty samym gada i powinien zmienić plyte. Już się chlopie nie roztrząsaj to zapomnOOOO o tym. wpłata na fundacje tu ci nic nie da !!!
Dziwne to towarzystwo, alkoholik burbon, otyły spec od elektroniki Warren, kapitan BKS przegrywający cały żołd za jednym zamachem, pacyfista walący kocopoły, jackm który jakby grał chociaż co dziesiątego swojego "allina" mieszkałby pod mostem, betowiec wklejający nie swoje kupony i kupa innych dziwolągów. Chętnie się dołączę, też mam żółte papiery !
tak mieszkam pod mostem, alimenty place, jestem w trakcie rozwodu, drugiego.... a Ciebie uprzejmnie prosze WYPIERDALAJ bo mnie juz tez wkurwia blokowanie kolejnej Twojej odslony
Uffff nie wymienił mnie. Wiedziałem, że jestem normalny.
lub też szary, nijaki bezbarwny, niczym nie wyróżniajacy sie szarak który ginie wśród tłumy... takze ten tego zastanow sie czy to zaszczyt ze nie wymienil czy raczej ujma na honorze
Uffff nie wymienił mnie. Wiedziałem, że jestem normalny.
lub też szary, nijaki bezbarwny, niczym nie wyróżniajacy sie szarak który ginie wśród tłumy... takze ten tego zastanow sie czy to zaszczyt ze nie wymienil czy raczej ujma na honorze