mam dla ciebie radę pojedź do Wrocławia i zapytaj kibiców Śląska osobiście co o twoim pomyślę sądzą i tylko uprzedź ich że mówisz śmiertelnie poważnie a jak skończysz tylko miej pod ręką rower bo na piechotę bankowo nie spierdolisz
i co z tego ze im sie to nie bedzie podobalo, czy ktos im broni chodzic na swoj klub, nie chodza na niego nie bez powodu przeciez. kibic slaska zostanie kibicem slaska, bedac neutralnym kibicem majac do wyboru szachtar czy slask kazdy wybierze szachtar. Co jest dziwnego ze ja chce obejrzec JAK najlepszy zespol, pilkarzy, jak najlepsze show, mozna miec co roku blisko w Polsce LM i fajne kluby albo liczyc ze mistrz PL przejdzie mistrza KAZ, MAC, RUM I CZEch. Mozna miec to we WRO albo jezdzic po madrytach, dortmundach czy londynach zeby zobaczyc na zywo jakies mecze na poziomie. no i forty czy dla szachtara jest dobre ze ma po 2 czy 4 tysiace w tych miastach, a we WRo bedzie komplet oczywiscie tez dlatego ze mecz LM, i zakladajac ze gralby w polskiej lidze mialby wiecej niz te 4 tysiace kibicow na mecz. I mi sie tez nie podoba ze tyle UKR jest we Wro ale co zrobic. Dla mnie jest wiecej plusow niz minusow jakby taki klub gral u nas. MOnaco gra we FRA, Vaduz gra w SUI, a moze za pare lat barca nie bedzie grac w ESP