Macie oblechy pewniaczka od exprerta!
Dyscyplina Piłka nożna Kwal Mś
Godz: 20:45
Spotkanie Irlandia PŁN-Szwajcaria
Typ: 2
Kurs 2.27
Buk fortuna
Analiza: Spotkanie barażowe pomiędzy ekipami Irlandii Północnej oraz Szwajcarii, goście już w pierwszym spotkaniu są faworytem do zwycięstwa oraz przybliżenia się do awansu na przyszłoroczne mistrzostwa, które zostaną rozegrane w Rosji. Irlandia w swojej grupie zajeła 2 miejsce z 19 punktami na swoim koncie za ekipą Niemiec, którzy wygrali wszystkie swoje mecze i byli w tej grupie nie do dogonienia , tutaj również będzie im niezwykle cięzko uzyskać dobry rezultat bowiem Szwajcaria w swojej grupie przegrała zaledwie 1 spotkania z zespołem Portugalii , resztę spotkań zakończyła zwycięstwami a było ich przecież w sumie aż 10 więc jest to wynik rewelacyjny , niestety Portugalia miała z zespołem Szwajcarii lepszy bilans spotkań bezpośrednich oraz lepszy bilans bramkowy dlatego też wygrała grupę a Helwetom przyjdzie walczyć w barażach o Mundial W Rosji, jeśli jednak utrzymali formę z poprzednich spotkań nie mają się czego obawiać bowiem zagrali na prawdę dobre eliminację w których strzelili łącznie 23 bramki, stracili zaledwie 7 , do tego wygrali klasyfikację miejsc 2 co też jest swego rodzaju sukcesem. Myślę że w dniu jutrzejszym zawalczą o zwycięstwo na terenie swoich rywali, na pewno remis też będzie korzystny, ale są w stanie tutaj wygrać, mój typ to wynik 1:2 dla gości po 90 minutach tej rywalizacji.