Witam,
Czy od czerwca od kiedy zostałem zbanowany pojawił się na forum szanowny Pan Bazyl który wisi mi dwa jacusie za zakład o mistrzostwo L?
Zresztą szanowny Pan Biszop też nie wywiązał się ze swojej obietnicy i worka pyrów do dzisiaj nie zobaczyłem.
Wpłaciłem na fundacje dla chorych dzieci, nie doceniłbyś plonów z krainy podziemnych pomarańczy, a tak może jakiemuś potrzebującemu dziecku pomogło choć trochę.
Swoją drogą straszny upierdas z ciebie, dobrze widziałeś, że już o tym informowałem ale i tak musiałeś się przypierdolić.
Po pierwsze od czasu zbanowania nie wchodzie na forum a po drugie to piękny gest z twojej strony ale nie taka była obietnica więc teraz nie odwracaj kota ogonem bo najzwyczajniej nie wywiązałeś się z obietnicy
Tępy głąbie, napiszę ostatni raz, jakiś czas temu napisałem, że wpłacam na konto dla
chorych dzieci zamiast worka pyrów dla ciebie ponieważ tobie te pyry na chuja, a chorym dzieciom się przyda, wrzuciłem potwierdzenie wpłaty 100 pln.
Ale skoro jesteś tak tępy, żeby dalej się przypierdalać to świadczy o tobie, a nie o mnie.
Nara