Meldunek: 16/07/2009
Wszyscy psioczą na Legię i mają rację, bo grali piach, ale do fazy grupowej wejdzie Legia. Słowo prezesa" - napisał na Twitterze Boniek, dodając, że Legii nie wypada przegrać z Sheriffem.
ps. zdenerwowanie piłkarza jak najbardziej zrozumiałe (po takim meczu), z tym że zdenerwowanie na samych siebie, a nie na dziennikarzy, których "robotą" jest zadawać pytania
ps. zdenerwowanie piłkarza jak najbardziej zrozumiałe (po takim meczu), z tym że zdenerwowanie na samych siebie, a nie na dziennikarzy, których "robotą" jest zadawać pytania
Lepszy był Kucharczyk: -Wszyscy nam powtarzają, że mamy długą przerwę zimową, ale pamiętajcie, iż my odpoczywamy tylko przez dwa i pół tygodnia, ponieważ później przez miesiąc przygotowujemy się do gry. Składając wszystkie nasze wolne dni w ciągu roku skleimy może miesiąc. Inni ludzie nie pracują w weekendy, święta itd.
Ciężko mają panowie pracę i te zajebane weekendy...
Witam wszystkich. 11 godzin za kółkiem prawie 900km. Zakopane. Kurwa jechałem non stop od trzeciej rano. A nie spałem ani minuty. Tak mnie wczoraj szmatławe wkłady do koszulek wkurwiły że oka nie zmrożyłem. Czas na jakiś obiad i zimny browar. Na dzisiaj Lechia plus Craxa.