konto jakiegoś koleszki który żyje zagranicą a tutaj nie wiem karta zagraniczna do tel ?
a wypłata ?
no pewnie używając jego skrilla albo coś
kurwa nie wiem przecież ale wydaje mi się, że do obejścia
wydaje ci się ciekawe jak będziesz miał pewność to daj znać chętnie bym pograł
ciezkie do obejscia, bet wykrywa nawet VPNy i konfiskuje kase za korzystanie, takze bez jakiegos wykupionego serwera ktory sobie stoi w UK to nawet nie ma co zaczynac
Jestem zrażony wieloma rzeczami i po prostu nie mam ochoty grać w Pucharze Davisa - powiedział Jerzy Janowicz, co oznacza ni mniej ni więcej, że nie zagra już w reprezentacji Polski.
Jestem zrażony wieloma rzeczami i po prostu nie mam ochoty grać w Pucharze Davisa - powiedział Jerzy Janowicz, co oznacza ni mniej ni więcej, że nie zagra już w reprezentacji Polski.
Niech spierdala do szopy.
co za frajerska menda szoook
Najebany hajsem od lat młodości zepsuty dzieciak a w nagrodę jeszcze miętosi cycki Domachowskiej świat nie jest sprawiedliwy
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Kura
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: chudy
forty w sts w dniu w którym dostał rentę
to odbiór wygranej, nie widzisz kurtki wędkarskiej z wieloma kieszeniami????
forty dużo młodziej wygląda
teraz tak wpadłem na to, że my z fortym chyba mieliśmy przyjemność..., w pewnej knajpce w Warszawie pod napisem "mistrzów świata uprasza się o spokój" forty, dobrze myślę?