z singlami i graniem na poważnie się wstrzymuje aż ruszy proces blokowania stron
wcale się nie zdziwię jak będą kłopoty ze skrillem - wolę poczekać i zobaczyć co się wyklaruje
Juz ruszyl. Ominiecie tego jest tak proste jak no sam nie wiem co. Klopoty ze skrillem no coz mysle ze ich nie bedzie ,ale jesli nawet os takiego by wystapilo to nadal pozostanie mnostwo opcji do gry tam gdzie sie bedzie opłacalo
Nie dramatyzujmy. Jak patrze na rejestr stron do blokowania to nie wiem czy sie siac czy płakac . Do 1 lipca bedzie mial 10 000 pozycji i kto to bedzie blokowal
Pozniej parenascie tysiecy typu sliwka1, sliwka2, sliwka98 itd
rafał jeszcze kilka miesięcy pewnie gotów byłbyś o 100k się założyć, że żaden poważny buk się z Polski nie zwinie
i teraz nie miałbyś ręki ... i 100k
te pisowskie kurwiszony są mistrzami w uprzykrzaniu ludziom życia
O 100 k i ręke to jak najbardzie bylem gotowy sie zalozyc przy tym gdy wchodzila pierwsza ustawa. Co do obecnej to fakt zamieszanie jakie zrobila i jego skala faktycznie musze przyznac zaskoczyly mnie,ale patrzac juz z dzisiejszej perspektywy UK buki musialy sie wycofac bo nie mialy po prostu innego wyjscia. Te ktore maja licencje MGA tez w eikszosci sie wycofaja do 1 lipca. Chociaz wiele firm ma to po prostu w dupie i mozecie wierzyc lub nie jest nadal wiele firm ktore nawet nie maja pojecia ze w Polsce sie cokolwiek zmienilo
Tak ich to wlasnie interesuje
Co do singli sa brokerzy np
Easysportbet gdzie graja Francuzi, Hiszpanie i inne narody gdzie sa jeszcze bardziej restrykcyjne ustawy dzialace od duzo dluzszego czasu niz w Polsce.Graja tam nadal i beda grac dalej . Bo broker pozwala na duzo wiecej niz zwykly bukmacher i takie Polskie blokowanie stron to moze im naskoczyc