Kurwa....ja wiem..coś ala podróż poślubna..ale zadzwonił byś do burbona..kurwa mać..dwadzieścia groszy koszt..i sam szef kuchni by Wam podawał do stołu...ale Nieeeeee...ale nieee..kurwa
Kurwa....ja wiem..coś ala podróż poślubna..ale zadzwonił byś do burbona..kurwa mać..dwadzieścia groszy koszt..i sam szef kuchni by Wam podawał do stołu...ale Nieeeeee...ale nieee..kurwa
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
takich dekli niestety trzeba eliminowac ze społeczeństwa bo to nie są juz żarty ,tylko nie do wariatkowa bo dlaczego mamy płacic za czuba tylko do noszenia worków 40 kg z betonem po 10 godzin dziennie
pewno pisał że się chciałem z nim umówić w słodkim wentzlu
Originally Posted By: kfjatek
"tuco beks
i co ? warren biczu sie zleszczył. kumciu kumciu było na priv na ******** a teraz po mnie jedzie podobno. Nagła metamorfoza? zmiana?
macie kare bo mam wyjebane i nie tworze nowych kont i nie macie o czym gadac. Ale wiem ze was beneq masakrował hahah.
nie czytam was zza firany jak ktoś sugerował bo same pierdoły, typy to 5% , reszta bulszit. 4 osoby mi zdajO relacje na meila hhaha ...nawet byście się nie spodziewali kto ze starej gwardi z ******** ze mną trzyma i konspiruje a się nie pucuje na forum i nigdy nie pucował . hehhe