Szuman piszesz o kasie a t myslisz ze PSG i araby nimi zarzadzajace , to co za darmo utrzymuja wielo milionowe gaze dla piłkarzy, dokładają i nic nie zyskuja? Co myslisz ze za wygranie LM beda zarobieni... to Legia Genk, Kopenhaga, czy Olimpiakos by byli ustawienie na 5 sezonów, dla nich to sa grosze... moze Araby z Barcy bed a cos od nich kupowac przez nastepne 10 lat, i tam beda zarobieni.. ale to wszystko tylko nasze przemyslenia,a moze normalnie wygrali...
Ja rozumiem że często jest łączony biznes ze sportem, ale jak trochę oglądam juz mecze, to jedynymi których można kupić to są sędziowie, oraz jakąś małą grupkę piłkarzy w meczu- ale Ci co wczoraj grali, to raczej już na kasę nie narzekają, kluby też są dobrze finansowane, a kwoty za rozgrywki LM, może na tle budżetu psg, czy barcy są śmieszne, ale wydaje mi się że arabom raczej chodzi o to aby zaistnieć w europie gdzie lokują swoje pieniądze. Jak dla mnie porównanie iż wczoraj zawodnicy jednego klubu zostali zmuszeni do przegrania meczu na takim szczeblu rozgrywek-
to conajmniej gruuube fantasy