Vitolo
Chciałbym tylko powiedzieć, że Biszop nie stawił się w Kwaśnym Sztruclu mimo zaplanowanej wczoraj ustawki na dzisiaj na 12.00. Czekałem jak ta pizda 45 minut, oczywiście byłem w koszulce Centerbetu zgodnie z ustaleniami
Przepraszam
ale na swoje usprawiedliwienie napiszę, że sąsiedzi wyjechali na wakacje i żonka dała szybko cyne bo zostawali u nas klucze żeby im kwiatki podlewać. wiadomo, że takiej okazji nie można przepuścić, zrobiliśmy u nich pranie, nawet wąż podłączyłem do ich kranu i samochód firmowy umyłem, a że sąsiad swoje wszystkie pieczątki firmowe zostawił to wystawiłem też fakturę za mycie, firma zapłaci
musiałem też do Casto podjechać bo nie miałem tylu przedłużaczy, zanim wszystko do nich przełączyłem to trochę zeszło. Mam nadzieję, że zrozumiesz fechu plisss
sąsiad ma kablówkę, pełen pakiet, w Casto dokupiłem trochę przewodu i ja teraz ja też mam kablówkę
fechu mam nadzieję, że zrozumiesz, wpadaj do mnie na chatę lookniemy jak Barka robi 7-1 z pesże
, sąsiad gamoń zostawił pełną lodówkę, przed meczem jeszcze ogarniemy kąpiel (sąsiad ma "dżakuzi") i czekam