No Legia po prostu dziś musi, jeżeli dziś przegrają to Lechia odjedzie im na 10 punktów. W normalnej lidze byłoby już pozamiatane, a u nas mają jeszcze szanse
jeszcze moga zremisowac
jakie 10 punktów co ty palisz zientek? Lechia jak ugra punkt w Poznaniu to będzie sukces nawet przy dzisiejszej porażce Legii to będzie max 8
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: bazyl
Originally Posted By: quincy
Coż za rozprawka pt. MISTRZOSTWO DLA LEGII
Legia nie weźmie mistrza. Niestety. i na szczęście.
Dla podniesienia poziomu ligi najlepiej jakby mistrza zdobyła Lechia albo Lech i awansowała do LM. Tak samo nierealne jak wynik iq mojego szefa over 90.
Dla podniesienia poziomu ligi najlepiej jakby mistrza zdobyła Lechia albo Lech i awansowała do LM. Tak samo nierealne jak wynik iq mojego przyjaciela beksa over 20 gdzie za sam podpis dają 30.
Dla podniesienia poziomu ligi najlepiej jakby mistrza zdobyła Lechia albo Lech i awansowała do LM. Tak samo nierealne jak wynik iq mojego przyjaciela beksa over 20 gdzie za sam podpis dają 30.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Tak, tak bazyli, moja kula się nie mysli, szykuj słoik sosu, narobimy bigosu
burbon, bazyl, biszop... No nie brzmi to jakby miało skończyć się dobrze ale Ty stawiasz, a ja burbona lubię;-)