Chciałem odpuści mecz Arki, ale skoro dają na nich 2.60 to już nie odpuszczę. Po pierwsze Arka ma obecnie bardzo wyrównaną kadrę. Ktokolwiek nie zagra nie będzie wielkiej różnicy. Za Sochę może zagrać lepszy w mojej ocenie Zbozień. Za Marciniaka lepszy od niego w ofensywie Warcholak. Na środku obrony przeżywający drugą młodość Sobieraj za Stolca lub Marcjanika. W pomocy mający wiele do udowodnienia Nalepa z Kakoko lub z Antkiem. Wreszcie w ataku zapewne od pierwszej minuty zagra najlepszy strzelec Siemaszko. Roszada na bramce też bez jakieś dużej różnicy Jałocha - Steinbors. Arka w rytmie meczowym, a dla Wigier to pierwszy mecz w rundzie. W Gdyni PP jest traktowany bardzo poważnie i o żadnym odpuszczeniu nie ma mowy. Ba jest mowa o zagraniu tak aby najlepiej przesądzić sprawę awansu już dziś. Reasumując kompletnie nie rozumiem skąd z początkowego 2.1 zrobiło się 2.6 na Arkę.
Mam nadzieję, że ktoś skorzystał

W zasadzie to powinienem się jeszcze rozliczyć z dwoma dowcipnisiami z dzisiejszego tematu - jeden nawet obrazki wklejał, ale dzis będę trzymał poziom bo Rafał czuwa

Dzięki Jaga, ale jeszcze 90 minut.