Basel v Feyenoord 1 @2,20 4/10Dzisiak krótko bo nie mam za dużo czasu.
Basel to świetny zespół ich wyniki w lidze w tym sezonie nie sa najlepsze ale taki sam problem również ma zespół z Holandi.
Wada Basel to słabe mecze wyjazdowe gdzie nie zdobyli jeszcze kompletu punktów.
Basel to zespół, który jak wiadomo ma ogranie na europejskich salonach, występy w Lidze Mistrzów to spore doświadczenie

Kibice Basel chca aby ich zespół grał tak jak dawniej a piłkarze Basel mają na to okazje własnie w tym momencie
AZ Alkmaar v Braga over 2,5 6/10Baraga w ostatnim czasie gra troche beardziej do przodu zaczyna strzelać wiecej goli a ich ustawienie i styl gry przesło małą rewolucje

AZ od czasu kiedy poważnie zacząl walczyć na krajowym podwórku zawsze słynął z bardzo dobrej ofensywy i delikatnie mówiąc słabej obrony ale w ich przypadku można powiedziec atak ponad wszystko!!!

Spore szanse na over tym bardziej iż to gospodarze narzuca swój styl gry a Braga choćby tylko ograniczała sie do kontr to w tym fachu są rewelacyjni
Austria Wien v Waregem 1 @1,60 10/10Austria pozostawiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie po meczach z Legią. Waregem to rywal jak najbardziej do ogrania w szczególności że w Belgi grozi im strefa spadkowa
Austria w Max Bundesliga nie gra zle brakuje im skuteczności a w szczególności zwycięstw kibice chca sukcesów a taka okazja jak mecz w Pucharze Uefa z słabiutkim zespołem sie juz nie powtórzy.
Warto zaznaczyć ze na własny boisku Austria jeszcze nie przegrała ale ma az 5 remisów

Graja dobrze a lepsze wyniki to tylko kwestia czasu