podpóścić ? pisze co myśle, zawsze tak robie i LICZE sie z Konsekwencjami. Ostatnio Dyra w korpo zjebałem, bo co się będe szczypał
a więc tak ( od a więc się nie zaczyna, ale ja kurwa zaczne !!!)
Pierwsze co napisze : banuj jak uważasz to za dobry wybór, ja nie będę nikomu loda robił. I Ci obiecuję, że konta nie założę, więc nie myśl sobie, że mam aż takie parcie na to forum. Więc będziesz miał spokojne wieczory, poranki i nię bedziesz musiał filować czy ktoś nowy przyszedł, a jak przyjdzie to ten ktoś będzie miał pecha i pomyśli, że tutejsi moderatorzy są NIEPOWAZNI bo banują nowych bez powodów. Sprawdzaj IP, mnie się nie doczekasz, to Ci gwarantuje !!! Masz to jak w banku.
Dobry typer szuka informacji wszędzię !!! tu jest kurwa zakaz na wszystko! Nie wymieniam nazwy do smudy zadnego fora więc sie ode mnie odczep !!! Miałbym info z innego forum to co mam kurwa napisać ? przyśniło mi się? przeczytałem w gazecie ? w TVN mówili? chciałbym się podzielić info to nie mogę bo masz kurwa OBSESJE !!! Pisałeś mi kiedyś żeby nie używac nazw innych stron to się dostosowałem bo to naturalne więc pisze konkurencja. Jesli dalej to nie pasuje to jak mam pisać? Przeczytałem gdzieś tam? pasuję?
Jak mnie nie tolerujesz to zbanuj, prezeydencie mecz.pl
Jaga dla mnie jesteś słaby, więcej nie napisze !
Co mam docenić? No prosze Cie. Straszenie masz we krwi i Dyktature, zero obiektywizmu.
macie, cieszcie się, Rafał zbanuje, otwierajcie szampany
może się dałem podpóścić ale nie dam sie jebać w dupe , nie ze mną te numery
dobranoc