Wstępnie Benfica i Basel dnb a x2 tym bardziej oraz City. Basel ich diswiadczeniem wezmie bo te bulgary to takie fircyki biegajO bez dyscypliny taktycznej.Wstępnie Benfica i Basel dnb a x2 tym bardziej oraz City. Basel ich diswiadczeniem wezmie bo te bulgary to takie fircyki biegajO bez dyscypliny taktycznej.Tico,Bayern i śmieszne Napoli szkoda nerwów grać tO trójkę. Jutro podam . Stawki jeszcze nie znam. Master 10 koła zlecone do wypłaty. Za resztę gram. Ktoś pisał czy zamknąłem albo aby zamykać. Zastanawiałem się ale jak dawali ponad 8 tysi tylko w 80 minucie to trochę słabiutko
,Bayern i śmieszne Napoli szkoda nerwów grać tO trójkę. Jutro podam . Stawki jeszcze nie znam. Master 10 koła Wstępnie Benfica i Basel dnb a x2 tym bardziej oraz City. Basel ich diswiadczeniem wezmie bo te bulgary to takie fircyki biegajO bez dyscypliny taktycznej.Tico,Bayern i śmieszne Napoli szkoda nerwów grać tO trójkę. Jutro podam . Stawki jeszcze nie znam. Master 10 koła zlecone do wypłaty. Za resztę gram. Ktoś pisał czy zamknąłem albo aby zamykać. Zastanawiałem się ale jak dawali ponad 8 tysi tylko w 80 minucie to trochę słabiutko
do wypłaty. Za resztę gram. Ktoś pisał czy zamknąłem albo aby zamykać. Zastanawiałem się ale jak dawali ponad 8 tysi tylko w 80 minucie to trochę słabiutko