chudy było coś na rzeczy z Gdynią sam o tym pisałeś kiedyś a teraz odwracasz kota ogonem nie wstyd ci ? Zapytaj lepiej Probierza gdzie zamierza mieszkać na stałe to się zdziwisz
a co do obsady selekcjonera to chyba każdy polski trener o tym marzy
weź no jaga zabaw się w szerlocka i wyszukaj tę naszą kowersację - owszem pisałem że być może było coś na rzeczy bo kupił tu mieszkanie i był na paru meczach w Gdyni
Powiem Ci że z początku to łyknąłem bo głowa jeszcze gorąca po zapewnionym awansie ale z czasem jak dotarłem do innych źródeł niż Twoje to od razu stiwerdziłem że to bujda, zresztą zobacz na pw Ci pisałem posta.
Do Twojej wiedzy - ta plotka z przejściem do Gdyni to była celowa zagrywka żeby podkręcić napięcie pod ustalenia Pepa z Jagą - a ta go puścić wolno nie chciała
Na tym zakończmy tę ponurą jak dzisiejszy dzień dyskusję, nie będziemy się spierać o to kto ma lepsze kontakty i kto wie więcej bo tak naprawdę oprócz stron zainteresowanych takie informacje w świat nie idą tak jak ostatni wynik Legii z Realem
A co do sterowania reprą to myślę że Probierz byłby ostatnim na liście jak nie w ogóle poza nią. Mało który działacz poparł by jego.Tak myślę a na pewno takie właśnie mam przekonanie.
Prędzej pacyfek został by trenerem Los Angeles Galaxy a
Biczyk dietetykiem Realu