@aker radze Ci po koleżensku, weź to w pieron odstaw, te zakłady. Przyglądam się i Ty trafiasz max 2 na 10 kuponów/zakładów. Ja mam do odegrania jeszcze 15 tysi i to kończe, a teksty typu: nie skonczysz mnie motywują, bo jak zostawiłem za sobą jaranie fajek i inne rzeczy tak i to zostawie bez problemu, zwłaszcza, że z lekkim chu.. miałem przerwy od buka od 6-12 miesięcy. Z tego co gadałeś to Ty z 50 tysi w plery jak nie więcej. Jak masz chęć grania to graj rekreacyjnie, albo supertoto extra, a może Ci się uda 10ke trafić a nikt nie trafi i masz 10 tys EURO :), ale trzeba trafić ze 2-3 niespodzianki. Mam plan do konca fazy grupowej LM to odegrac, ale znając życie może się nie udać bo coś za łatwo to wchodzi w tym roku w LM, więc powalczę do końca sezonu. Na pewno LIVE BKS-owy to największe zło, tam umoczyłem ze 20 tysięcy w 2 miesiące więc dziwie się tym co grają jakieś over 0.5 i modlenie się o bramkę....Odrabianie tego to jest katorga, ale jest dobrze...
Wg mnie Legia u siebie dostanie łomot więcej niż hc 2.5 nawet jak Real wyjdzie rezerwami, własnie brak publiczności nie zadziała na Warszawe pozytywnie, a jak CR7 w lidze nic nie strzeli albo mało to na pełnej będzie się chciał odblokować. To co on mascił w ostatnim meczy to jak nie on. Będzie się chciał odkuć i właśnie wg mnie w Warszawie napykajO goli.
meczyki na jutro podam rano, ale bez szału na pierwszy rzut oka.