#6767532 - 29/09/2016 13:40
Re: QC Piłka Nożna - 26 - 29.09
[Re: TEO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2014
|
Widać, że część z Was mecze ogląda tylko w TV. Co tam się takiego zdarzyło? Zamordowali kogoś? Jacyś ranni byli? Parę rac odpalono, kilkadziesiąt osób przebiegło się po trybunach, nikomu nic się nie stało. A tak do wiadomości stadion został zamknięty za niby rasistowskie przyśpiewki. Afera kurwa jakby ktoś zginął. a co ty debilom bedziesz tlumaczyl na pedałenie mowia ze spiewali o zydach i kazdy kibic to bandyta to tumany lykaja jak cieple kluski
|
Do góry
|
|
|
|
#6767534 - 29/09/2016 13:43
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Widać, że część z Was mecze ogląda tylko w TV. Co tam się takiego zdarzyło? Zamordowali kogoś? Jacyś ranni byli? Parę rac odpalono, kilkadziesiąt osób przebiegło się po trybunach, nikomu nic się nie stało. A tak do wiadomości stadion został zamknięty za niby rasistowskie przyśpiewki. Afera kurwa jakby ktoś zginął. Jak jedziesz samochodem i masz pusto z każdej strony ale masz linię ciągłą, ale mimo to wyprzedzasz i łapie Cię policja - dostajesz mandat, a nikogo nie zabiłeś, nie potrąciłeś i w zasadzie to nawet nikt Cię nie widział. Tylko to nie zmienia faktu, że przepisy złamałeś i ewentualnie możesz liczyć na dobry dzień placka w mundurze i może Ci się upiecze, a tu wszystko na żywo, a co gorsza typy które to zrobiły to zrobiły to celowo doskonale wiedząc co grozi ich "ukochanemu" klubowi. Brak zdrowego rozsądku, zwykłe celowe ukierunkowane na szkodę dla klubu działanie. Zdziwiony jestem, że ich bronisz.
|
Do góry
|
|
|
|
#6767536 - 29/09/2016 14:00
[Re: Biszop]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Jeszcze jedno, nie życzyłem ani nie życzę Legi zamknięcia stadionu zwłaszcza na taki mecz, ale w pierwszej kolejności żal mi samego klubu i normalnych kibiców, ot choćby takich jak Ty, którzy kibicują drużynie, a na taki mecz chcą zabrać syna. Kwestia tylko, że to chyba nie uefa jest chujowa, tylko typy z jednego sektora. Ja wiem, że jest sporo ludzi którzy uważają, że reszta stadionu to janusze, a tylko oni są najważniejsi i resztę mają w dupie, tylko to chyba tak nie powinno działać, a już na pewno garstka ludzi nie powinna decydować o tym czy pozostali chętni będą mogli zobaczyć mecz czy nie. Decydować dlatego, że oni doskonale wiedzieli jak to się skończy i teraz pewnie są z tego dumni, i to jest tragicznie śmieszne.
|
Do góry
|
|
|
|
#6767538 - 29/09/2016 14:09
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
odpowiedzialnosc zbiorowa na takiej masowej imprezie jak mecz piłkarski, była jest i bedzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#6767543 - 29/09/2016 14:22
[Re: jaga1920]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2010
|
Widać, że część z Was mecze ogląda tylko w TV. Co tam się takiego zdarzyło? Zamordowali kogoś? Jacyś ranni byli? Parę rac odpalono, kilkadziesiąt osób przebiegło się po trybunach, nikomu nic się nie stało. A tak do wiadomości stadion został zamknięty za niby rasistowskie przyśpiewki. Afera kurwa jakby ktoś zginął. a co ty debilom bedziesz tlumaczyl na pedałenie mowia ze spiewali o zydach i kazdy kibic to bandyta to tumany lykaja jak cieple kluski "tłumy łykają" i kto tu jest debilem? wszyscy widzieli co tam się działo, nie ma co zakłamywać rzeczywistości.
|
Do góry
|
|
|
|
#6767548 - 29/09/2016 14:40
[Re: forty]
|
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
|
nie pracuję przypadkiem...
gamoniem...? nie rozumiem co to znaczy...
czy Ty przypadkiem nie "bijesz piany" ??
w sumie moze i jest tej piany troche,ale myslalem ze pozostale dzialy tu tez ogarniasz,i zlapiesz kontekst generalnie to w pierwszym odruchu złapałem, tylko potem zacząłem szukać "słomki do oka " qc tylko czytam, ale boję się coś tam skrobnąć
|
Do góry
|
|
|
|
#6767550 - 29/09/2016 14:41
[Re: burbon]
|
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
|
nie pracuję przypadkiem...
gamoniem...? nie rozumiem co to znaczy...
czy Ty przypadkiem nie "bijesz piany" ??
w sumie moze i jest tej piany troche,ale myslalem ze pozostale dzialy tu tez ogarniasz,i zlapiesz kontekst generalnie to w pierwszym odruchu złapałem, tylko potem zacząłem szukać "słomki do oka " qc tylko czytam, ale boję się coś tam skrobnąć qc polityka...
|
Do góry
|
|
|
|
#6767556 - 29/09/2016 14:49
[Re: rafal08]
|
Meldunek: 14/05/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#6767563 - 29/09/2016 14:59
|
Eliminator
Meldunek: 02/12/2003
|
Widać, że część z Was mecze ogląda tylko w TV. Co tam się takiego zdarzyło? Zamordowali kogoś? Jacyś ranni byli? Parę rac odpalono, kilkadziesiąt osób przebiegło się po trybunach, nikomu nic się nie stało. A tak do wiadomości stadion został zamknięty za niby rasistowskie przyśpiewki. Afera kurwa jakby ktoś zginął. Jak jedziesz samochodem i masz pusto z każdej strony ale masz linię ciągłą, ale mimo to wyprzedzasz i łapie Cię policja - dostajesz mandat, a nikogo nie zabiłeś, nie potrąciłeś i w zasadzie to nawet nikt Cię nie widział. Tylko to nie zmienia faktu, że przepisy złamałeś i ewentualnie możesz liczyć na dobry dzień placka w mundurze i może Ci się upiecze, a tu wszystko na żywo, a co gorsza typy które to zrobiły to zrobiły to celowo doskonale wiedząc co grozi ich "ukochanemu" klubowi. Brak zdrowego rozsądku, zwykłe celowe ukierunkowane na szkodę dla klubu działanie. Zdziwiony jestem, że ich bronisz. Biszop nikogo nie bronię. Wszyscy wiedzą o co w tej zabawie chodzi. Uważam tylko, że kara jest nie współmierna do przewinienia. Można było przyłożyć wielką karę finansową i po sprawie.
|
Do góry
|
|
|
|
#6767569 - 29/09/2016 15:08
[Re: rafal08]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#6767578 - 29/09/2016 15:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/03/2008
|
Widać, że część z Was mecze ogląda tylko w TV. Co tam się takiego zdarzyło? Zamordowali kogoś? Jacyś ranni byli? Parę rac odpalono, kilkadziesiąt osób przebiegło się po trybunach, nikomu nic się nie stało. A tak do wiadomości stadion został zamknięty za niby rasistowskie przyśpiewki. Afera kurwa jakby ktoś zginął. Jak jedziesz samochodem i masz pusto z każdej strony ale masz linię ciągłą, ale mimo to wyprzedzasz i łapie Cię policja - dostajesz mandat, a nikogo nie zabiłeś, nie potrąciłeś i w zasadzie to nawet nikt Cię nie widział. Tylko to nie zmienia faktu, że przepisy złamałeś i ewentualnie możesz liczyć na dobry dzień placka w mundurze i może Ci się upiecze, a tu wszystko na żywo, a co gorsza typy które to zrobiły to zrobiły to celowo doskonale wiedząc co grozi ich "ukochanemu" klubowi. Brak zdrowego rozsądku, zwykłe celowe ukierunkowane na szkodę dla klubu działanie. Zdziwiony jestem, że ich bronisz. Biszop nikogo nie bronię. Wszyscy wiedzą o co w tej zabawie chodzi. Uważam tylko, że kara jest nie współmierna do przewinienia. Można było przyłożyć wielką karę finansową i po sprawie. kare daje sie taka zeby bolalo a nie taka zeby bylo wygodnie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|