prawda w oczy kole co nie ??? nie mogles napisac w 1 poscie tylko zasmiecac tutaj ? a poza tym co ty pieprzysz o jakims cylu baranie glupi... mialem jak narazie 1 wymiane z yogimacko i wymiana pozytywna... a to ze jestes na stronie kanciastego to nie znaczy ze nie mozesz oszukac...
Ma ktoś bony do
Bwin ?? 50zl najlepiej... jak tak to PW
TO NAPISAL KAISER
PRZEPRASZAM ODRAZU ALE USEROW ALE TEN SMIEC NIEMA WOGLE CHOC SZCZYPTY HONORU NORMALNIE PROWOKUJESZ DALEJ ? CHCESZ CO MYSLISZ NIEIDZIE CYNICZNY PEDALALKU ZNALEZC W POPRZEDNICH TEMATACH
FAKT TU NATEJ JESTES NIBY CZYSTY
ALE W POPRZEDNICH DUZO PISANE JEST WIEC OTO
LINK
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....art=23&vc=1A JESLI KOMUS SIE NIECHCE TO PRZYTOCZE TO
NAPISAL VIVO DNIA 25/9/2006 GODZINA 14:49 Uwazajcie na
KaiserSose vel cylu czy jak mu tam. Juz bylo tu pisane ze jest zlodziejem. Caly weekend nagabywal mnie zebym mu przelal kase na MB a on w poniedzialek mi przesle ze swojego banku. Juz od poczatku rozmowy mozna sie spostrzec ze to zlodziej, ale najlepsze haslo jakie od niego przeczytalem to (uwaga):
"plzzz, przelej mi ta kase, no nie badz taki " MEGALOOOL
a teraz troche prywaty z mojej strony:
Kurwa, koles ty nie masz za krzty honoru. Kilka stron wczesniej jest skan twojej legitymacji szkolnej (lol), wszyscy wiedza juz nawet jak wygladasz, a ty jakby nigdy nic, dalej chcesz ludzi okradac.
Dla zainteresowanych tu link:
legitymacja
Trzeba to zdjecie na gejowo.pl albo cos za to co robisz
I JEST JESZCZE WIELE WIELE SKARG O TOBIE PISANE
APELUJE DO MODERATOROW BANA TEMU SMIECIOWI A JEDEN DO MNIE NAPISAL USER I MA RACJE SZKODA NA GNOJA PRADU I SIE ZGODZE (przepraszam za bluzganie
teraz odemnie
JESLI CIE MATKA I OJCIEC NIEWYCHOWALI TO BRAK SLOW A MOZE SA TACY SAMI JAK TY ?
ZERO SZACUNKU DLA DRUGIEGO CZLOWIEKA WIEC SKONCZ MI DUPE MIETOLIC BO SIE ZLIE SKONCZY DLA CIEBIE BEZ ODBIORU (CHYBA ZROZUMIALES )
SORY ZA BRUDY ZIOMKI naprawde niegniewajcie sie widzicie sami kto zaczal
TEMU GOSCIOWI BANA TO APEL !!!!!!!!!