Jak Legia awansuje to zarobi ponad 9 baniek euro, bo raczej w grupie bedzie bilans 0-0-6 2-15. Za LE moga zarobic jakos 2 jezeli nie beda chlopcami do bicia. To jest 30 baniek polskich PLN. Spora roznica.
a co Ci do tego? oczywiście Ty jesteś wielce do przodu na tych swoich pieskach
Oj widzę, że zabolało co napisałem. Czy ja gdzieś tutaj się chwalilem, że jestem wielce do przodu? Ba, nawet napisałem, że z rzadka gram ostatnio. Odniosłem się tylko do lekkiej obludy, która powiało w tym co napisałeś, a czym tak się brzydzisz. I proszę aker nie unos się
Od dziś nadchodzi stary-Nowy user. Wielki analityk. Tak to ja. Nosiłem to brzemię niczym Frodo z Szajer swój pierścień. Powrót do Metody która przynosiła stały zysk tj. Single i duble płaska stawka.Bez napalania za grubo na live i awanse...Wielki gracz światowej sławy powraca na pełnej...czołówka bukmacherska w kraju I na we za granicą hehe
Od dziś nadchodzi stary-Nowy user. Wielki analityk. Tak to ja. Nosiłem to brzemię niczym Frodo z Szajer swój pierścień. Powrót do Metody która przynosiła stały zysk tj. Single i duble płaska stawka.Bez napalania za grubo na live i awanse...Wielki gracz światowej sławy powraca na pełnej...czołówka bukmacherska w kraju I na we za granicą hehe
Meldunek: 11/08/2013
Widzę @jaga1920, że upodobałeś sobie ostatnio ten link/filmik z youtube'a, ale muszę Ci przyznać, że trafniej nigdy go nie użyłeś i już chyba nie użyjesz
rosnie na sasiadke, jeszcze troche i z dnb mozna pobierac 2
Budżet macie ładnie dopięty w najbliższym czasie, a sąsiadka gra padakę ale pewnie jutro to będzie wyglądało trochę inaczej.
Prawdopodobnie już bez Guzmicsa, która ma lecieć do Pescary dopiąć formalności. Nowy duet właścicieli zapowiada szumne wzmocnienia, które zwiększą rywalizację w drużynie. Najbliższy czas zapowiada się bardzo ciekawie, może też w końcu ujawni się osoba, która za tym stoi.
Meldunek: 30/04/2006
moim zdaniem to narazie nowi wlasciciele mowia to co ludzie chca uslyszec, bo coz innego maja powiedziec ? byc moze tak naprawde dalej zarzadza Cupial
Wisla ma troche szczescia, ze Kapustka odszedl juz, ze Dabrwoskiego nam zaoral skurwiel Tyminski i ze Jaroszynski dalej kontuzjowany, to trojka bardzo kluczowych pilkarzy